Fòrum Bombers
    Cerca avançada
homex > Zona Pública > Sindicat Emergència
A qui votem els bombers?
Llista d'Usuaris Nous Missatges Enllaços Chat
Sindicat Emergència sindicat-logo-subforum
Respondre
 
Visites a aquest Tema:    6.684
Add to BookmarksAdd to Bookmarks You are not subscribed to this thread Suscriure's a aquest Tema Cercar en aquest Tema
Old 25/02/19, 13:14   #1
user2
Valls - torn D
xcinco
noavatar
Data Registre: mar 2010
Posts (last year): 0
Subscric: 504
Agraït 663 vegades
icon A qui votem els bombers?

A qui votem els bombers?

__attach

Aquest 6 de al març són les eleccions sindicals. Un altre any més, et costarà identificar a qui votes. 27.000 treballadors votem junts a unes candidatures de més de 150 delegats. Els bombers votarem un cop més en més de 50 taules diferents. En una candidatura per província més una altra de serveis centrals (5 censos en total !!) i no sabrem cap resultat propi del nostre col·lectiu després de la votació.

Un cop més ens toca denunciar aquesta lamentable situació i presentar una candidatura que el posi en relleu. Aquesta legislatura, la feina sindical de les diferents seccions i la seva transparència han millorat, però no ens podem conformar. L'elecció de delegats seguirà sent una qüestió de les centrals sindicals alhora de fer llistes i sense correspondència amb els nostres vots. Els delegats LOLS (fora de llistes) i la configuració de grups de treball sense proporcionalitat de vot de nou no deixaran apreciar quins sindicats reben el nostre suport i quins no.

Tampoc tenim dades quantitatives d'afiliació en el col·lectiu, ni cap sindicat ha organitzat primàries internes. Resultat, tot seguirà igual 4 anys més. El sindicat que més gesticuli semblarà el més actiu, però no sabrem qui realment gaudeix del suport del col·lectiu. Aquesta configuració sense recolçament de base té un efecte devastador en una taula de negociació i la lluita de lideratges ens perjudica com a grup professional. Que les eleccions i la suposada campanya electoral siguin justament en mig del nostre conflicte col·letiu és un signe clar de que no són les nostres eleccions.

Sindicat Emergència neix essencialment per revertir aquesta situació i aglutinar d'una manera funcional la nostra representació profesional amb els nostres companys laborals. En les 80 pàgines de les candidatures, comprobar els candidats bombers és una tasca que ningú realitza, és comprensible. L'ordre d'elecció territorial per províncies tampoc configura en cap cas els equips de negociació finals que ens representen com a col·lectiu.

A mode de exemple, avui dia només un Sindicat dels cinc presents en la legislatura que conclou (IAC-CATAC, CSIF, UGT, CCOO, COS) ha presentat una petita memòria de les activitats fetes en aquest període. Només dos de les candidatures actuals han presentat un programa de objectius per aquestes eleccions:

Es podria donar el cas que un sindicat sense cap candidat bomber en llista (CSIF) tingués dret a representar-nos en els grups de negociació y de seguretat laboral. Tampoc creiem que el sindicalisme com a extensió dels moviments polítics ens afavoreixin en cap sentit. Nosaltres volem revertir aquesta situació creant una estructura seriosa de defensa dels nostres interessos. Una estructura permanent de recursos destinats a la defensa del nostre sector profesional de manera consistent i professional. I això comença per posar fi al repartiment de la nostra representació sindical de la manera actual.

El teu vot és el primer pas per començar un nou camí de canvi i de transformació profunda. Ens acompanyes?

__attach

Clica en la imatge per veure més gran

Nom:  895.png
Vistes: 0
Grandària:  25,8 KB

Llistat de centres de votació de Bombers aquest 6 de març:
Contacte:
Correu: pablo@sindicat-emergencia.com gmailx
Telegram: @sindicatemergencia telegramx
Whatsapp: 610 211 054 whatsappx
Imatges Adjuntes
Clica en la imatge per veure més gran

Nom:  465.jpg
Vistes: 0
Grandària:  24,6 KBClica en la imatge per veure més gran

Nom:  38.jpg
Vistes: 0
Grandària:  24,5 KB

Editat per Pablo Castro en 11/12/19 a les 16:49.
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Respondre

Usuaris veient aquest Tema: 1 (0 usuari(s) i 1 invitat(s))
 


Català Español
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. - The current timezone is 'Europe/Madrid'. The time now is 00:00.
Page generated in 0,158 seconds with 27 queries.

Enter the remote URL in the following field:

Fetch URL Info ajax-loader
left right