Fòrum Bombers
    Cerca avançada
homex > Zona Pública > COS Bombers *inactiu*
El Vendrell evidencia la manca de bombers - El Triangle
Llista d'Usuaris Nous Missatges Enllaços Chat
COS Bombers *inactiu* logo-cos
Respondre
 
Visites a aquest Tema:    1.906
Add to BookmarksAdd to Bookmarks You are not subscribed to this thread Suscriure's a aquest Tema Cercar en aquest Tema
Old 26/03/14, 16:57   #1
user201
Usuario
xdos
avatar_
Data Registre: mar 2012
Posts (last year): 0
Subscric: 0
Agraït 268 vegades
icon El Vendrell evidencia la manca de bombers - El Triangle

El Vendrell evidencia la manca de bombers

Cita:
TAGS
VENDRELL BOMBERS PAH
SUBSCRIU-TE
AL CARRER
FRANCESC ALGUACIL 26-03-2014
El Vendrell evidencia la manca de bombers
Share on printShare on email
COMENTARIS: 5
El rescat l’han dut a terme cinc agents quan el protocol en demana un mínim de set

El protocol elaborat per Interior que s’ha de seguir quan es declara un foc en un habitatge diu que s’hi han de personar tres vehicles i set bombers (INT nº 00/02). En el rescat de l'incendi del Vendrell han intervingut dos camions i els cinc bombers que hi havia de guàrdia al parc en aquell moment. Després han arribat els reforços de Vilanova i la Geltrú i Tarragona que havien estat alertats, segons ha informat a EL TRIANGLE un bomber del municipi tarragoní.

Un incendi produït vora la mitjanit a la quarta planta d’un bloc de pisos del carrer del Mig número 3 del Vendrell ha provocat la mort de quatre germans d’entre 3 i 12 anys. Els Bombers van rebre l’alerta a tres quarts de dotze de la nit, i quan es van personar a l’habitatge es van trobar els cossos sense vida dels menors. Quatre persones més que també hi vivien, els pares i dos germans, han resultat ferits. El pare, amb cremades de gravetat, està ingressat en estat crític però estable a la Vall d’Hebron de Barcelona.

Un foc d’habitatge mou un equip de dues persones, que fan la instal·lació de mànegues per l’escala, un altre duet que fa l’atac a l’interior del pis, i un equip de socors en el qual dues persones es queden a l’entrada. “Calen un mínim de sis bombers, sense comptar altres que han de manipular la bomba d’aigua i que han de reforçar el rescat”, han assegurat a EL TRIANGLE membres del cos de Bombers de la Generalitat, per denunciar que el sistema de teranyina, de parcs intercomunicats, dissenyat per Interior “està col·lapsat i no està funcionant”.

Els bombers pateixen per la "manca de seguretat" que pot comportar l’escassetat de plantilla per a les víctimes d’un accident i per a ells mateixos. En l’incendi del Vendrell, quan han arribat les dotacions de Vilanova i de Tarragona, ja s’havia fet el rescat.

El conseller Espadaler ha assenyalat aquest dimecres que la família, magrebí, “arrossegava dificultats” econòmiques. El responsable d'Interior, però, ha evitat confirmar que els seus membres haguessin tornat a ocupar el pis on vivien després de ser desnonats. Una informació que ha confirmat a EL TRIANGLE la PAH del Penedès, que a més ha informat que el desnonament va ser executat l'any 2011 per ordre de Bankia.

Després de saber que la família havia reocupat el pis del qual havia estat desnonada, els activistes de la PAH s’han personat a l’habitatge incendiat per oferir als familiars de les víctimes “tot el suport que necessitin”. La mateixa Plataforma ha confirmat que la família havia fet un pont a la instal·lació elèctrica.
Imatges Adjuntes
Clica en la imatge per veure més gran

Nom:  vendrell.png
Vistes: 349
Grandària:  178,5 KBClica en la imatge per veure més gran

Nom:  articulo.jpg
Vistes: 345
Grandària:  85,8 KB

Editat per Pablo Castro en 27/03/14 a les 13:24. Mogut per Pablo Castro">12/07/15; 23:11 at user2 des de [ARG:5 UNDEFINED]
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Respondre

Usuaris veient aquest Tema: 1 (0 usuari(s) i 1 invitat(s))
 


Català Español
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. - The current timezone is 'Europe/Madrid'. The time now is 09:51.
Page generated in 0,096 seconds with 25 queries.

Enter the remote URL in the following field:

Fetch URL Info ajax-loader
left right