Fòrum Bombers
    Cerca avançada
homex > Zona Pública > Altres col·lectius i iniciatives
Tots Junts Som Majora (TV3 & altres col·lectius)
Altres col·lectius i iniciatives grups
Respondre
 
Visites a aquest Tema:    3.153
Add to BookmarksAdd to Bookmarks You are not subscribed to this thread Suscriure's a aquest Tema Cercar en aquest Tema
Old 11/04/14, 19:15   #1
user48
Parc de Rubí
Bomber Generalitat
xuno
noavatar
Data Registre: abr 2010
Posts (last year): 0
Subscric: 49
Agraït 41 vegades
icon Tots Junts Som Majora (TV3 & altres col·lectius)

Amb la participació dels diferents col·lectius en lluita: educació, Bombers, PAH, Panrico, Mitjans en Lluita, Transports de Barcelona, companys del Liceu i del Teatre Nacional, etc... els traballadors de TV3, volem donar empenta al projecte "Totsjuntssommajoria" (TJSM) . Amb el primer video i campanya de twiter podem dir que hem aconseguit bona part dels objectius: creació d'un imaginari (d'una majoria) i d'una "marca" (#totsjuntssommajoria) que dóna visibilitat al malestar social conseqüència de les continues retallades i polítiques antisocials que afecten directa o indirectament a aquest 99% de la població a la qual apel·làvem.


El motiu de la reunió era, per una banda, agrair la participació dels diferents col.·lectius i de l'altre exposar la idea de continuar per aquest camí convocant actes periodicament i elaborant continguts que apuntin en la mateixa direcció, amb la finalitat d'anar creixent pas a pas.


Es proposa convocar a tots els col·lectius. Així com al primer video es demanava l'assistència d'una persona que posés la veu i un grup d'unes 15-20 persones darrera; per aquesta ocasió el que es proposa es convocar al major número de persones possible de cada col·lectiu. S'ha fixat el dia 26 d'abril (dissabte) entre les 17-20h. S'ha proposat l'indret: la plaça de la Torre de Calatrava, a Montjuic. Es tracta de fer una foto general de tots els assistents de fons i en primer pla els representants amb la idea de fer una “foto de família”, convocar als mitjans de comunicació i així visibilitzar el creixement de TJSM. Aprofitarem l'ocasió per fer la 2a. part del video. Encara no està fet el guió definitiu, però s'avança que serà similar al primer, és a dir, “un es posa a la pell de l'altre”. La diferència es que la frase serà més àmplia o explicativa que en el primer vídeo. Es demana que es facin aportacions d'idees, frases curtes i contundents.


És essencial, apunta algú, que hi hagi un compromís real que ens diferenciï de la "majoria silenciosa". Cada plataforma necessita crear una xarxa que faci efecte "crida". Surt el tema de com diferenciar cada col·lectiu en el mosaïc. Creiem que la simbologia que ha d'estar present ha de ser sempre els logos dels col·lectius en lluita o les samarretes que denuncien la retallada patida o el dret social que reclama cada col·lectiu. En el mosaic no ha d'haver cap símbol de cap partit polític, sindicat, cap bandera ni cap símbol religiós.


És imprescindible generar adhesions suficients entre nosaltres, els diversos col·lectius, per tal de fer visible aquesta majoria a la qual representem. Una majoria que cerca influir en els propers comicis europeus. Resumint-ho: Volem que la por canviï de banda. In crescendo com la majoria.


S'apunta que també cal crear una logística apropiada tant per l'organització d'aquest event concret I estar oberts a properes propostes que poden sorgir de qualsevol del col·lectius.


Queda pendent de definir si la comunicació interna de la campanya ha de ser discreta abans de la publicació o no.


Finalment, calen mans i idees.


Encara que no sigui el lloc on farem l'acte, us enviem un plano per tal de clarificar una mica més la idea gràficament. Properament us enviarem una proposta de guió del vídeo.


Salut I Llibertat.


Tots Junts Som Majoria. Mes info: | Plataforma dels treballadors de TV3 en defensa de la Televisió Pública de Catalunya

Imatges Adjuntes
Clica en la imatge per veure més gran

Nom:  cropped-mani_st_jaume_tv3.jpg
Vistes: 172
Grandària:  177,6 KB
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Old 11/04/14, 19:31   #2
user48
Parc de Rubí
Bomber Generalitat
xuno
noavatar
Data Registre: abr 2010
Posts (last year): 0
Subscric: 49
Agraït 41 vegades
icon

Per cert, podem apareixer al video amb chaquetó intervenció i F1, amb parka alta visibilitat i F2, o amb samarreta reivindicativa de bombers cremats i casc. Nosaltres triem. Jo proposo la primera opció.

__attach

Editat per Pablo Castro en 17/05/14 a les 00:08.
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Old 16/05/14, 23:10   #3
user201
Usuario
xdos
avatar_
Data Registre: mar 2012
Posts (last year): 0
Subscric: 0
Agraït 268 vegades
icon



Cita:
Hola,

ja tenim el vídeo a punt, ara l'hem de llançar com es mereix perquè el missatge arribi al màxim de gent possible.


Estem pensant en fer-ho dilluns o dimarts de la setmana que bé utilitzant totes les potencialitats de les xarxes socials. L'estratègia passa per:


---- introduir canvis en el hashtag
---- irrompre el màxim nombre de tuitaires possibles a la mateixa hora i sostenir o augmentar l'activitat al menys durant una hora
---- tenir un missatge prou potent com aconseguir viralitazar el contingut (hem de seduir a la gent perquè vulgui compartir el vídeo i sumar-se a la campanya)
---- fer missatges variats i atractius per cridar l'atenció dels usuaris de les xarxes
---- tenir un argumentari coherent
---- tot això per aconseguir entrar a la llista de Trending Topics del moment. Entrar a la llista en garanteix, com a mínim, cridar l'atenció dels mitjans tradicionals i amb això arribar a un tipus de gent a la qual mai aribarem només utilitzant les xarxes socials.


Per fer tot això, necessitem que tots els implicats feu crida a la vostra gent perquè dilluns o dimarts de la setmana que ve estiguin a punt per fer un #totsjuntssommajoria a les xarxes socials.


Si us plau, contesteu a aquest mail per saber amb quants col.lectius podrem comptar, fer un mal llançament seria com malbaratar tot l'esforç que hem fet per tenir el vídeo.


Si tots hi esteu d'acord, el dia abans de l'acció us enviarem una proposta concreta amb el hashtag, dia, hora i suggeriments de continguts. Esmoleu la imaginació!!!!


Volem compartir amb TOTS la nostra alegria perquè la Direcció de la CCMA ha hagut de fer marxa enrere en l'exteriorització del Departament de Comercial de TV3 gràcies a la nostra lluita incansable. Encara ens queden molts objectius particulars i generals per aconseguir. NO defallim! Sí, que podem!



Tots Junts Som Majoria!


Rosa
..............

Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Old 17/05/14, 00:04   #4
user2
Valls - torn D
xcinco
noavatar
Data Registre: mar 2010
Posts (last year): 0
Subscric: 504
Agraït 663 vegades
icon

Sería muy interesante que los que manejéis perfil de Facebook, Twitter o listas de correo de contactos, nos pudiéramos coordinar el día del lanzamiento del vídeo para lograr darle difusión coordinada y lograr ser tendencia en las redes ese día.

__attach

Por favor comentad aquí quién pudiera estar interesado en colaborar.
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
3 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user5859 (17/05/14), user913 (18/05/14), user70 (20/05/14)
Old 17/05/14, 19:08   #5
user5859
Usuario
Bomber Generalitat
xuno
avatar_
Data Registre: mar 2014
Posts (last year): 0
Subscric: 82
Agraït 188 vegades
icon

Jo ho farè si en guieu una mica. Estíc a tot, però funcionant a mig gas.

Enviado desde mi HUAWEI P6-U06 mediante Tapatalk
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Old 19/05/14, 13:33   #6
user31
Usuario
Bomber Generalitat
xuno
noavatar
Data Registre: mar 2010
Posts (last year): 0
Subscric: 64
Agraït 5 vegades
icon

Amb mi podeu contar pel twitter

enviat des del takamov
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Han Subscrit aquest missatge:
user2 (19/05/14)
Old 21/05/14, 20:00   #7
user201
Usuario
xdos
avatar_
Data Registre: mar 2012
Posts (last year): 0
Subscric: 0
Agraït 268 vegades
icon

................
Cita:
hola

companys/es demà farem el llançament del vídeo a través de les xarxes socials. L'hora serà a les 21:00, just abans del debat de totes els candidats catalans al parlament europeu. Tal i com us avançàvem en un mail anterior:

. L'estratègia passa per:

---- introduir canvis en el hashtag. Per tant, apostem per: #totesjuntessommajoria

---- irrompre el màxim nombre de tuitaires possibles a la mateixa hora (21:00) i sostenir o augmentar l'activitat al menys durant una hora

---- tenir un missatge prou potent per aconseguir viralitazar el contingut (hem de seduir a la gent perquè vulgui compartir el vídeo i sumar-se a la campanya). Per això cal:
---- fer missatges variats i atractius per cridar l'atenció dels usuaris de les xarxes
----- no perdem l'esperit incial: Tots ens preocupem del altres. Això vol dir periodites parlant de metges, metges parlant de bombers, bombers parlant d'esenyament...... Tots parlant de serveis públics per a una societat del 99%

---- tot això per aconseguir entrar a la llista de trending topics del moment. Entrar a la llista en garanteix, com a mínim, cridar l'atenció dels mitjans tradicionals i amb això arribar a un tipus de gent a la qual mai arribarem només utilitzant les xarxes socials.

Per fer tot això, necessitem que tots els implicats feu crida a la vostra gent perquè demà a les 21:00 estiguin a punt per fer un #totesjuntessommajoria a les xarxes socials.

Si us plau, contesteu a aquest mail per saber amb quants col.lectius podrem comptar, fer un mal llançament seria com malbaratar tot l'esforç que hem fet per tenir el vídeo.

- demà us enviarem link del video i a les 21:00 serà públic
- per anar obrint boca, de moment podeu veure aquest making of fotogràfic
https://www.flickr.com/photos/wapis/sets/72157644101293910

salut!
__attach

Editat per Pablo Castro en 21/05/14 a les 20:03.
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Respondre

Usuaris veient aquest Tema: 1 (0 usuari(s) i 1 invitat(s))
 
Eines de Tema Cercar en aquest Tema
Cercar en aquest Tema:

Cerca avançada


Català Español
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. - The current timezone is 'Europe/Madrid'. The time now is 20:01.
Page generated in 0,150 seconds with 38 queries.

Enter the remote URL in the following field:

Fetch URL Info ajax-loader
left right