Fòrum Bombers
    Cerca avançada
homex > Zona Pública > COS Bombers *inactiu*
Tot plegat un embolic
Llista d'Usuaris Nous Missatges Enllaços Chat
COS Bombers *inactiu* logo-cos
Respondre
 
Visites a aquest Tema:    1.613
Add to BookmarksAdd to Bookmarks You are not subscribed to this thread Suscriure's a aquest Tema Cercar en aquest Tema
Old 14/01/14, 12:14   #1
user4029
Usuario
xuno
noavatar
Data Registre: abr 2013
Posts (last year): 0
Subscric: 0
Agraïments: 2
icon Tot plegat un embolic

Donades les diferents trucades que he rebut, he d’aclarir:

Que al Parc d’Olot NO es fan hores extres, tot i que molts no creiem en mesures que van directament en contra nostra i de la societat,a la que servim. Molts No les fem senzillament per no discutir , i no fastiguejar més una feina i professió, que tan uns com d’altres semblen decidits a trinxar.
Els més de Maig alguns varem proposar una negociació basada en la cobertura de necessitats del servei per part de tots, (tipus acords de Barcelona), a canvi de blindar el 2016 o 17 l’entrada de bombers, i les promocions, 1ª , Caporals , etc. Alguns enteníem que teníem que arremangar-nos i per no perdre poder adquisitiu o anar a pitjor teníem que pringar un temps..... Com tota la societat està fent ara. Injust si... que tinguem que pringar els que no varem participar de la festa, a diferencia de Banquers, constructores, politics etc,..te collons, però es el que hi a, i la realitat es que no estem tan malament dons encara no hem assaltat el Parlament..... però tornem al tema

Penso que el conflicte i la negociació s’han portat molt malament, i veurem com acaba, si es cert que els que pensàvem diferent a la dubtosa majoria, no hem participat de assemblees ni de res, (per no discutir) exceptuant la manifestació que va provocar el conseller amb les seves declaracions insultants, per axó no tenim dret a queixar-nos i hem d’acceptar el que els negociadors sindicals i d’altres facin. Podem estar d’acord o no, però aquest conflicte està a les seves mans, donat que la majoria silenciosa calla per impotència, avorriment o pel que sigui. Pot ser molts i guanyaran, molts i perdran .... ho hi perdem tots.
Salut i ànims a tots els que veuen els propers anys amb foscor, la nostra feina i professió no es pot permetre axó,..... tenim el millor ofici del mon!

Pep Zafra. Parc d’Olot
Imatges Adjuntes
Clica en la imatge per veure més gran

Nom:  embolic.jpg
Vistes: 281
Grandària:  94,0 KB

Editat per Pablo Castro en 14/01/14 a les 12:18. Mogut per Pablo Castro">12/07/15; 23:09 at user2 des de [ARG:5 UNDEFINED]
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
2 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user4125 (15/01/14), user2 (14/01/14)
Respondre

Usuaris veient aquest Tema: 1 (0 usuari(s) i 1 invitat(s))
 


Català Español
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. - The current timezone is 'Europe/Madrid'. The time now is 01:06.
Page generated in 0,097 seconds with 25 queries.

Enter the remote URL in the following field:

Fetch URL Info ajax-loader
left right