Fòrum Bombers
    Cerca avançada
homex > Zona Pública > COS Bombers *inactiu*
Terrassa sota mínims - La torre del Palau - 23 desembre
COS Bombers *inactiu* logo-cos
Respondre
 
Visites a aquest Tema:    1.710
Add to BookmarksAdd to Bookmarks You are not subscribed to this thread Suscriure's a aquest Tema Cercar en aquest Tema
Old 28/12/13, 02:40   #1
user201
Usuario
xdos
avatar_
Data Registre: mar 2012
Posts (last year): 0
Subscric: 0
Agraït 268 vegades
icon Terrassa sota mínims - La torre del Palau - 23 desembre

_bombers
Sis homes per 240.000 habitants cobrint les poblacions de Terrassa, Ullastrell, Matadepera, Viladecavalls i Vacarisses, diuen des del parc local


Cita:
El Parc de Bombers de Terrassa viu sota mínims. Si més no, això és el que s'explica en un comunicat que ha fet arribar als mitjans de comunicació. Des del parc s'alerta d'una situació de la que culpabilitzen "les polítiques en matèria de prevenció i extinció d’incendis de la Generalitat de Catalunya".

Des del parc de Terrassa posen l'exemple del 23 de desembre de 2013 i d'avui mateix. "Només hi ha 6 bombers per cobrir la guàrdia en comptes dels mínims establerts de 7, amb la qual cosa el nostre rati s’ha vist disminuït amb la conseqüent pèrdua d’efectivitat i el risc que això suposa pel conjunt de la població. Sis bombers per 240.000 habitants cobrint les poblacions de Terrassa, Ullastrell, Matadepera, Viladecavalls i Vacarisses".
Imatges Adjuntes
Clica en la imatge per veure més gran

Nom:  Torre del PalauBandera01-b49-031559.jpg
Vistes: 158
Grandària:  13,9 KB

Editat per Pablo Castro en 28/12/13 a les 02:43. Mogut per Pablo Castro">12/07/15; 23:11 at user2 des de [ARG:5 UNDEFINED]
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Old 31/01/14, 20:41   #2
user201
Usuario
xdos
avatar_
Data Registre: mar 2012
Posts (last year): 0
Subscric: 0
Agraït 268 vegades
icon

latorredelpalau
Aguado, del PSC, acusat CiU de fer de delegats del Govern de la Generalitat més que de regidors


Cita:
Els Grups municipals del PSC i d’ICV-EUiA han presentat una proposta de resolució instant la Generalitat de Catalunya "a garantir els recursos humans i materials adients al Parc de Bombers de Terrassa, per a la correcta prestació dels seus serveis". Només CiU hi ha votat en contra.

L'ha defensat Eva Herrero. "La situació de precarietat ha arribat a un punt crític que mereix un debat. En el darrer any la dotació de professionals ha disminuït per jubilacions i trasllats que no s'han cobert". Segons la regidora mai s'ha assolit el límit de vuit Bombers. També ha destacat que hi ha mancances de material. "No hi ha recursos suficients per fer front a les emergències".

Antonio Enrique Pereira ha donat ple suport a la proposta per a garantir la seguretat de la població de Terrassa i de les localitats de l'entorn.

Joaquim Bigordà, de CiU, ha defensat el no, tot argumentant la davallada de serveis del parc egarenc i la suficient dotació tenint en compte que hi ha un funcionament en xarxa-.

Amadeu Aguado, del PSC, ha acusat el grup de CiU de fer "de delegats del Govern de la Generalitat més que de regidors de Terrassa".

Des del parc s'ha alertat fa unes setmanes d'una situació de la qual culpabilitzen "les polítiques en matèria de prevenció i extinció d’incendis de la Generalitat de Catalunya".
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Respondre

Usuaris veient aquest Tema: 1 (0 usuari(s) i 1 invitat(s))
 
Eines de Tema Cercar en aquest Tema
Cercar en aquest Tema:

Cerca avançada


Català Español
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. - The current timezone is 'Europe/Madrid'. The time now is 21:09.
Page generated in 0,105 seconds with 26 queries.

Enter the remote URL in the following field:

Fetch URL Info ajax-loader
left right