Fòrum Bombers
    Cerca avançada
homex > Zona Pública > COS Bombers *inactiu*
Tècnics i Voluntaris
COS Bombers *inactiu* logo-cos
Respondre
 
Visites a aquest Tema:    1.743
Add to BookmarksAdd to Bookmarks You are not subscribed to this thread Suscriure's a aquest Tema Cercar en aquest Tema
Old 21/07/13, 12:51   #1
user4125
Usuario
Bomber Generalitat
xuno
noavatar
Data Registre: may 2013
Posts (last year): 0
Subscric: 19
Agraït 3 vegades
icon Tècnics i Voluntaris

Per mi és evident que hem d'anar tots junts i trobar el consens, d'altra manera no arribarem on volem. Cada col.lectiu té els seus interessos particulars que podem subscriure si no es trepitgen. Hem de buscar els interessos comuns (que són la majoria) i construir un bon servei públic.
El document de reivindicacions va clarament en aquest sentit. A la comisió de reivindicacions hi han participat tècnics ( i també laborals) i tenim pendent una reunió amb el consell de voluntaris; com ho hem fet amb 2ª activitat, gem...
Sé que hi ha molts bombers amb opinions molt crítiques contra aquests col.lectius, i no funcionem a l'hora. Obro aquest debat per tal de compartir opinions, dades, fets...

Mogut per Pablo Castro">12/07/15; 23:09 at user2 des de [ARG:5 UNDEFINED]
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Old 21/07/13, 14:32   #2
user5021
Usuario
Bomber Generalitat
xuno
noavatar
Data Registre: jul 2013
Posts (last year): 0
Subscric: 2
Agraïments: 3
icon Tècnics i Voluntaris

Em sembla que de moment els tècnics han fet una feina impecable participant com tots els altres en l´elaboració de les reivindicacions. El futur d´aquest procés que tot just comencem al comité encara està per veure, no hem de descartar ningú a priori.

Més endavant ja ens adonarem de possibles perversions, si és que aquestes arriben. Però hem de tenir en compte que el comité és basicament un col.lectiu de bombers en acció i com que com a tal no hi caben èlits ni tecnòcrates que sàpiguen més que nosaltres mateixos a on volem arribar i el camí que hem de fer.

Per aquest motiu és important que el document de reivindicacions arribi a tothom , es deliberi i en aquesta reflexió encara es podrà veure una miqueta més els posicionaments de cadascú. De moment aquests sots- inspectors han participat positivament.

Sobre els voluntaris encara s´ha de veure on es colocaran ells mateixos en el marc d´un moviment de treballadors, que és el nostre. En un principi crec que han d´estar informats dels nostres moviments ja que la idea co deia Oriol és un servei públic de qualitat.
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Old 13/11/13, 01:27   #3
user1604
Usuario
xuno
noavatar
Data Registre: mar 2013
Posts (last year): 0
Subscric: 0
Agraït 0 vegades
icon

Sóc bomber voluntari de Matadepera i membre de la junta de l'ASBOVOCA. Els bombers voluntaris no som un col·lectiu uniforme ni tots tenim la mateixa idea de quin model de bombers volem.
També heu de saber que hi ha gent que no vol saber res de les reivindicacions dels professionals, sobretot arran de certs comentaris contra el nostre col·lectiu.
Tot i així, hi ha una porta oberta a l'esperança, per part de l'ASBOVOCA i per part de més bombers voluntaris que si que estan disposats a seure, debatre i participar amb els professionals de les reivindicacions, sota la premissa que 5.000 bombers units poden aconseguir més coses que no pas 2.500 per una banda i 2.500 per un altre.
Si des de Bombers pel canvi és vol parlar amb els bombers voluntaris, tinc els meus dubtes si ho ha de fer a través del Consell, ja que el Consell és l'òrgan de representació amb l'administració. Tot i així, ho podeu intentar.
El que si demanaria també és que contactéssiu amb l'ASBOVOCA ja que com associació històrica i nombrosa (uns 600 socis) també és un legítim portaveu dels bombers voluntaris i la seva presència i opinió no pot ser menyspreada per ningú.
Esperem la vostra trucada.
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Respondre

Usuaris veient aquest Tema: 1 (0 usuari(s) i 1 invitat(s))
 
Eines de Tema Cercar en aquest Tema
Cercar en aquest Tema:

Cerca avançada


Català Español
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. - The current timezone is 'Europe/Madrid'. The time now is 13:08.
Page generated in 0,112 seconds with 25 queries.

Enter the remote URL in the following field:

Fetch URL Info ajax-loader
left right