Fòrum Bombers
    Cerca avançada
homex > Zona Pública > COS Bombers *inactiu*
Resum reunio comité 19/3/2014
Llista d'Usuaris Nous Missatges Enllaços Chat
COS Bombers *inactiu* logo-cos
Respondre
 
Visites a aquest Tema:    2.137
Add to BookmarksAdd to Bookmarks You are not subscribed to this thread Suscriure's a aquest Tema Cercar en aquest Tema
Old 21/03/14, 12:19   #1
user952
Usuario
Bomber Generalitat
xuno
noavatar
Data Registre: oct 2012
Posts (last year): 0
Subscric: 2
Agraït 0 vegades
icon Resum reunio comité 19/3/2014

RESUM REUNIO COMITÉ 19/3/2014

Van assistir:
Toni-Sta. Coloma Gramanet
Adrià-Cardona
Alex- St. Boi
David- Cornella
Nando- GRAF/Rubí
Joan- La Pera
Ruben- Sant Feliu de Ll.
Juli- Gava
Toño- Badalona/UGT
Joaquim- Rubí
Txele- Pineda

Abans de començar a treballar en el que va ser la reunió, alguns dels assistents van fer diferents comentaris del perquè creien que CCOO s'havia desvinculat de la proposta de UGT/CATAC.
Està clar que cal veure la proposta i alguns dels que estaven allà, anirem a la convocatoria d'afiliats i altres que fà CCOO per explicar la mateixa.
Toño (UGT) ens diu q aquest 2014 no hi ha possibilitat d'entrada d'aquests pq no han estat presentats i especificats amb els pressupostos aprobats aquest 2014. Si arribes l'entrada al 2015 s'hauria d'incloure als nous pressupostos.
Parlem de la mesura de no fer hores extres i es comenta que part del col-lectiu la veu com contraproduent als nostres interesos
Parlem que fa un any la direcció va plantejar la baixada de mínims nocturs i inclús el tancament d parcs a les nits, considerant q els serveis havien disminuit i que gracies a les mesures de no fer hores això ha canviat i ara reconeix colapse, per això intenta augmentar l'horari i contractar interins.
Es parla de què significa la contractació d'interins en quant a precarització i model ideològic

És parla de posibilitat per definir les cobertures d les hores:
▪Estructurals- No cobertura
▪M0 (C.Guardia) / M1 (C.Reg.) - criteri personal / vigilar el criteri d'activació.
▪M2 (Sts.Dire.Op.) / ME (Dire. Gene) - Cal cobrir.
Es deixa x decidir a les assembleas.

Pinzellada sobre la APTB (Associació Tècnics bombers) - Busquen representació legal amb sindicats. Fins ara anaven per lliure i no tenien prou força.

Es fa esment sobre reunió Sindicats + Operativa pel Divendres dia 21, a petició de la sots-directora operativa a raó de una trucada que rep en Toño(UGT) a la reunió.

Com es normal en aquest tipus de reunions es fan diferents comentaris als molts punts de vista que surten dels acords, parlem de l'implicació que s'està veient en els diferents parcs, de les ganes de tornar a fer hores extres, de la participació als escarnis, etc.

Un tema que tambè s'ha debatut es la potestat que te el Comitè per posicionar-se a favor de la proposta o altre. Hi han assistents a la reunió que opinen que estan legitimats per fer-ho i d'altres que no volen formar part d'un comité que no es dediqui a la tasca d'organització, informació objectiva, difusió, dinamització, i mes ara que els sindicats ja no tenen una proposta unitaria. Si el comité prengués una posició no seria imparcial i es l'assamblea qui ha de decidir quina proposta defensem tots de manera unitaria pel mètode que ella convingui. Es valora constituir el comité com associació profesional de bombers (ASPROBO.CAT)
S'enten q això és un punt que es debatrà a l'Assemblea

Hi ha un debat molt concret sobre unes modificacions que s'havien de fer en la proposta de UGT/CATAC , arrel de l'ultima reunió de comitè i sindicats a Cornella, on es pretenia consensuar aquesta, i que, finalment, no es van fer a la proposta presentada a l'administració i han molestat, a alguns components del comitè en les formes de fer-ho, i potser també a CCOO.

Finalment es creu que l'objectiu de la reunió ha d'anar encamitat a la confecció d'un ordre del dia per les assamblees.
Es fan referència al lloc de celebració de l'assamblea de Barcelona i que finalment sembla que està demanada la Sala Polivalent de l'Escola de Bombers per fer-la allà.
Intercanvi d'opinions sobre que es el que ha d'anar en primer lloc, que finalment es decideix que seran aquelles qüestions de funcionament bàsic, que després per el propi debat que es genera a l'assamblea queden més diluïdes i no ampliament votades. I per últim entrar a parlar de les propostes en sí mateixes.
Es van prenent notes i es decideix crear un grup en un xat ha on poder acabar de treballar aquest document i l'ordre del dia per les assamblees.
Per acabar, ens assabentem que en Mas no vindrà a l'acte de les 20:00, però ens quedem per donar recolzament a els companys de TV3.

COMITÉ DE MOBILITZACIONS
20/3/2014

Mogut per Pablo Castro">12/07/15; 23:09 at user2 des de [ARG:5 UNDEFINED]
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Respondre

Usuaris veient aquest Tema: 1 (0 usuari(s) i 1 invitat(s))
 


Català Español
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. - The current timezone is 'Europe/Madrid'. The time now is 01:22.
Page generated in 0,097 seconds with 23 queries.

Enter the remote URL in the following field:

Fetch URL Info ajax-loader
left right