Fòrum Bombers
    Cerca avançada
homex > Zona Pública > Altres col·lectius i iniciatives
1 Octubre
Altres col·lectius i iniciatives grups
Respondre
 
Visites a aquest Tema:    1.582
Add to BookmarksAdd to Bookmarks You are not subscribed to this thread Suscriure's a aquest Tema Cercar en aquest Tema
Old 20/09/17, 23:52   #1
user201
Usuario
xdos
avatar_
Data Registre: mar 2012
Posts (last year): 0
Subscric: 0
Agraït 268 vegades
icon 1 Octubre

Amics i amigues.,
Catalans i catalanes de bé. Gent que estimeu Catalunya i que, per tant la voleu lliure i sobirana (com jo).
Aquests dies estan corrent multitud de bromes, d'acudits, de "memes", de denúncies i queixes referents a l'actitud del govern espanyol davant la nostra determinació de celebrar el Referèndum de l'1 d'Octubre.
Doncs bé; pel que fa a mi, deixo de fer córrer informació improductiva i, com a bon català, em poso a fer feina.

Tots/es recordeu el que va passar el 9N..?? Com es va comportar el govern espanyol i com ho està fent ara..??
Sens dubte hi ha una diferència abismal i cal preguntar-nos per què.
El per què és evident.
Mentre que la consulta del 9N se sabia que no tindria cap repercussió real i que no produiria cap efecte sobre la governabilitat de Catalunya, en aquest cas, el Referèndum de l'1 d'Octubre, les màximes autoritats internacionals ja han advertit al govern espanyol que s'acceptarà el que decideixi el poble català.
Lògicament i per motius diplomàtics de no interferència en "assumptes interns d'un Estat" no ho han fet públicament. Jean-Paul Juncker (President del Parlament Europeu) i la portamveu del govern dels Estats Units ja ho han manifestat públicament mig-xiulant perque no ho podien dir cantant.
Aquesta és l'explicació de tots els moviments i maniobres dissuassòries que està fent el govern espanyol (legals i ilegals) a la desesperada.
Hi ha qui diu que és perque en Rajoy s'ha compromès a no deixar-nos votar i ara no se'n pot desdir.
FALS. El gran problema que té Rajoy (i tot el govern espanyol) és que SABEN que si anem a votar i som MOLTS els que ho fem, això és imparable perque així ho han advertit des de fora.
I arribats a aquest punt no tenen més opcions que crear POR perque la gent no vagi a votar. És la seva única salvació i per això estan movent policies, guàrdies civils, militars, metralletes....i, no us espanteu però mouran tancs, i faran les mil i una per atemorir-nos i que el dia 1 no sortim de casa.
Per la violència no poden impedir que anem a votar (començant perque, per emprar la violència hi ha d'haver algú al davant que la contesti. I no serem nosaltres).
La única forma que tenen de guanyar és dissuadir-nos perque siguem nosaltres mateixos els qui fem fracassar el projecte no anant a votar.
Per tot això us explicaré el que faré jo el 1er d'Octubre:
Em llevaré ben d'hora ben d'hora (com deia en Guardiola), em faré uns entrepans, agafaré una ampolla d'aigua i una motxilla, i aniré cap al col.legi electoral tranquila i serenament. Disposat a votar o a passar-hi el dia. Com si fos un altre 11 de Setembre.
Si puc votar, oli en un llum.
Sinó, jo proposo quedar-nos pacíficament en els nostres respectius col.legis electorals i anar-nos-hi acumulant en un ambient festiu i pacífic (tal com hem fet els darrers anys per la nostra Diada) fins que ens hi acumulem milers de persones per sortir a les fotos que correran per tot el Món.
Aquesta lluita per la llibertat i els nostres drets l'hem de guanyar sí o sí. I la millor manera és amb seny i serenor. Amb calma i bona feina.
Durant els propers dies anirà augmentant la pressió del "gobierno" però hem de ser capassos/es d'arribar al dia 1 i anar a votar TOTS I TOTES.
Passi el que passi, que el dia 1 NO HI FALTI NINGÚ.
Si és així, ho tenim al sac i ben lligat.
Si n'esteu d'acord, us agraïria que compartíssiu aquest escrit a fi i efecte de garantir la màxima assistència a les urnes.
Jo, personalement, ho aniré compartint cada dia fins al dia 1. Ja em perdonareu però ha arribat l'hora de la veritat i no s'hi val a badar.
Total, només queden 11 dies.
VISCA CATALUNYA i VISCA LES CATALANES I ELS CATALANS...!!!
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
2 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user62 (21/09/17), user5050 (20/09/17)
Respondre

Usuaris veient aquest Tema: 1 (0 usuari(s) i 1 invitat(s))
 
Eines de Tema Cercar en aquest Tema
Cercar en aquest Tema:

Cerca avançada


Català Español
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. - The current timezone is 'Europe/Madrid'. The time now is 17:56.
Page generated in 0,087 seconds with 23 queries.

Enter the remote URL in the following field:

Fetch URL Info ajax-loader
left right