Fòrum Bombers
    Cerca avançada
homex > Zona Pública > COS Bombers *inactiu*
Junta de personal de Girona
Llista d'Usuaris Nous Missatges Enllaços Chat
COS Bombers *inactiu* logo-cos
Respondre
 
Visites a aquest Tema:    2.617
Add to BookmarksAdd to Bookmarks You are not subscribed to this thread Suscriure's a aquest Tema Cercar en aquest Tema
Old 15/04/15, 22:32   #1
user6621
Usuario
xuno
noavatar
Data Registre: feb 2015
Posts (last year): 0
Subscric: 30
Agraït 92 vegades
icon Junta de personal de Girona

Obro aquest fil amb la intenció de transmetre i deixar constància de tot allò que estigui relacionat amb la junta electoral de la província de Girona, de la qual COS-BxC formem part amb els dos representants obtinguts.

Començo penjant el resum de la reunió de constitució de la nova junta electoral:

RESUM DEL PLENARI DE CONSTITUCIÓ DE LA JUNTA ELECTORAL (PROVÍNCIA DE GIRONA) (14/04/2015)

La reunió ha durat menys d'una hora i hi havia representació de tots els sindicats, entre ells representants bombers d'UGT (Soro), de CSI-F (Titos i Zafra) i un servidor de COS. L’altra delegada de COS no ha pogut assistir per motius personals més que justificats.

Faig 5 cèntims dels temes tractats:

1. Elecció dels nous president i secretari: De president ha sortit reelegit Andreu Martí (CCOO) amb 8 vots. CATAC també ha presentat candidatura i ha obtingut 7 vots. Hi ha hagut 6 abstencions (la meva i la dels delegats UGT). De secretari només s’ha presentat CSI-F.

2. Debat de si hem d’actuar com a òrgan jurídic en defensa dels treballadors: A tenor que la junta de personal rep totes les propostes d’expedients sancionadors de l’administració cap al seus empleats, CATAC ha iniciat el debat per si hauríem de defensar aquests treballadors. Altres sindicats han dit que els treballadors han de solucionar-ho mitjançant el seu propi sindicat i que si no són afiliats s’espavilin a buscar-se un advocat. Es debatrà en la pròxima reunió però s’intuïa poca voluntat a fer-ho prosperar.

3. Despatxos pels sindicats: Ens diuen que som l’únic sindicat sense despatx i que si en volem un (al c/Jaume I nº9 3r de Girona) podem demanar-lo...tot i que en realitat no saben com s’ho farien perquè no n’hi ha a cap de disponible.

4. Fotocòpies: Hi ha servei de fotocòpies amb un nombre limitat en funció dels representants electes (per exemple CCOO pot fer 70.000 fotocòpies l’any). Ho dic per si algun dia ens cal, tot i que d’entrada no veig que puguem necessitar aquest servei.

5. Periodicitat de les reunions i nou reglament de la junta de personal: S’estableix que hi hauran reunions mensuals on es demana la presència de com a mínim un delegat de cada sindicat. La següent es convoca el 4 de maig a les 11:00 i s’hi presentarà un nou reglament per a la Junta de Personal...el qual s’haurà de debatre. Quan el rebi previ al debat sol•licitaré penjar-lo al web de BxC.

EN CONCLUSIÓ:
• S'accepten opinions sobre si cal recolzar que la junta de personal sigui òrgan jurídic. Em sembla ideal que tots els treballadors siguin defensats per igual, però no veig que des de COS-BxC puguem aportar defensa jurídica a aquests casos.
• Podem valorar si volem despatx, però personalment no veig que ens calgui tenint en compte el nombre de bars on reunir-se que hi ha en aquest país.
• Hauríem d'assistir a totes les reunions? De moment jo puc anar-hi anant sense problemes (tot i que sapiguem que aquestes juntes no ens aportaran gran cosa).

Això és tot.
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
5 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user280 (21/04/15), user59 (25/04/15), user4920 (21/04/15), user2 (20/04/15), user5848 (17/04/15)
Old 20/04/15, 23:59   #2
user2
Valls - torn D
xcinco
noavatar
Data Registre: mar 2010
Posts (last year): 0
Subscric: 504
Agraït 663 vegades
icon

Gracias por informar!

Cita:
4. Fotocòpies: Hi ha servei de fotocòpies amb un nombre limitat en funció dels representants electes (per exemple CCOO pot fer 70.000 fotocòpies l’any). Ho dic per si algun dia ens cal, tot i que d’entrada no veig que puguem necessitar aquest servei.
Un poquito de otra época.....triste
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Old 21/04/15, 10:52   #3
user280
Usuario
Bomber Generalitat
xuno
noavatar
Data Registre: ago 2012
Posts (last year): 0
Subscric: 65
Agraït 38 vegades
icon Un opinio no documentada i no informada

Si s’accepten opinions aquí van les meves opinions i adjunto les meves reflexions, per si també fossin acceptades, ;).
1.- Res a dir pel que fa a l’elecció de president i secretari. Gracies per informar que l’Andreu Martí es el proper president.
2.-Sobre el debat de si la junta de personal ha de treballar com a defensa jurídica del treballadors diria que, seria bo que hi hagués un òrgan suprasindical que vetlles per la defensa dels treballadors.
Siguin o no siguin sindicats-afiliats, els treballadors, han de comptar amb la defensa dels sindicats. No es cert que aquests s’hagin de concentrar només en la defensa dels seus afiliats per que un cop electes, siguis o no siguis afiliat, ells son el s que negocien les teves condicions laborals.
D’altra banda, m’agradaria afegir, que inclús els propis afiliats, no reben sempre la millor defensa per part dels propis sindicats, i que estaria bé que entre tots els sindicats hi hagués alguna cosa a dir.
En el meu cas concret, va ser a través de sol·licitud lletrada que vaig poder conèixer totes les coses que formaven part del meu expedient, (ara m’ assabento que la junta de personal si que estava al cas de tot el meu expedient). Totes juntes eren centenars de folis.
Desprès d’un temps vaig rebre via macutasso que el cap de parc, que pressionava per incloure documents al meu expedient, tenia un familiar al sindicat... serà cert aixó?. I serà el motiu de la meva desastrosa experiència amb la defensa que el sindicat em va oferir?
En definitiva... entenc que tot i que sembli més econòmica la defensa sindical, pot acabar resultant mes cara i que un treballador s’hauria de buscar un defensa lletrada el mes de confiança que fos possible per la seva butxaca. Però sí que crec que un òrgan suprasindical, com pot ser la junta de personal, hauria de poder reunir-se amb els interessats i realitzar una investigació al marge de la judicatura per extreure’n conclusions i per garantir que les parts, expedientat i qui inicia expedient tenen coneixença de com estan les coses.
Disculpeu per la inconcrecciò i per la confusió de termes per que els desconec però el propi reglament diu que el redactat d’un escrit amb la intenció d’elaborar un expedient, requereix prèviament, una conversa entre redactor i expedientat per tal de solucionar els problemes que es relataran al expedient. Pas previ abans d’elevar el cas a instancies superiors. En el meu cas aixó no va succeir mai i suposo que va ser fàcil per qui iniciava l’expedient dir que s’havien mantingut aquestes converses i que la part demandada (jo en aquest cas) no atenia a raons o qualsevol altre argument, sempre en mans del que iniciava el redactat-denùncia.
Un protocol que obligues la signatura d’un “conforme he mantingut aquesta conversa” en el meu cas, m’hagués fet veure amb anys d’antelació que se m’estava obrint un expedient que acabaria tenint centenars de folis.
Així doncs, com a conclusió... opino que:
Si, la junta de personal ha de fer alguna cosa per la defensa dels treballadors.
No, no ha de ser necessariament la defensa jurídica del treballador
Si, s’haurà de iniciar un debat sobre com garantir ajudes al personal en vies d’incoació d’expedient. Ni tan sols sigui per garantir la salut psicosocial del treballador
3.- Si per llei ens correspon un despatx crec molt adient demanar-lo. Si no en tenen cap de disponible hauríem de demanar una relació dels despatxos existents i de l’ús que actualment se n’està fent.
4.- També veig adient demanar el servei de fotocopies, ni que sigui per repartir missatges tipus “amb aquest paper matem arbres”. Sol·licitar les depeses que suposen aquestes fotocopies i fer un seguiment sobre qui les fa servir i com les fa servir.
No obstant aixó penso que s’hauria de iniciar una feina per eliminar aquesta pràctica i reconduirla cap a pràctiques mes acordes a la era digital que vivim.
5.- Pel que fa a les reunions, veig molt adient assistir a totes i poder informar del que en elles es parla. D’altra banda fer la reflexió que, la importància d’un òrgan no es defineix tant per les funcions que te assignades com per les coses que s’hi fan. Ara tenim representació únicament per assistir a aquest fòrum... jo miraria de treure’n el màxim suc possible.
El primer plantejament que faria es si existeix la possibilitat de delegar en un altre assistent per quan el representant electes no hi puguin assistir. Si no existeix la possibilitat començaria a plantejar unes accions i unes estratègies per canviar les coses i que finalment hi puguin assistir persones delegades per càrrec electe.
Un altre planteixament seria que succeeix en cas de dimissió dels càrrecs electes... el sindicat nombra als dos següents de la llista? O perd la representació en questa taula?
Aprofito per dir que la nostre representant electe en aquesta taula no va poder assistir per maternitat i en aquest sentit felicitar-la en ella i en el seu company !!! que son dels guerrers que no perden batalles. Moltes felicitats companys i enhorabona!!!

Bé, amb tot aquest rollo patatero, espero iniciar una conversa que posi en moviment el sindicat que s’ha format. Treballar, parlar, debatre, han de ser activitats del dia a dia de tots els treballadors. Ànims i a per totes !!!
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
3 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user4920 (21/04/15), user2 (22/04/15), user6621 (22/04/15)
Old 21/04/15, 15:38   #4
user280
Usuario
Bomber Generalitat
xuno
noavatar
Data Registre: ago 2012
Posts (last year): 0
Subscric: 65
Agraït 38 vegades
icon Afegit

Per cert, m'he oblidat de questionar... per que es planteja en aquesta reunió de formació de la junta el tema de si s'ha d'oferir o no asistència juridica... es que es feia i no es vol continuar fent? Es que no es feia i algú ho ha proposat? Es que es competència de la junta oferir el servei o garantir la defensa del treballadors?

L'altre qüestió que he oblidat era de demanar el reglament actual de lal junta de personal per poder-lo comparar amb el nou que es presenti i per poder-hi treballar en cas que desde COS-BxC volguem fer-hi aportacions.

Sembla que hi ha data per la constitución de la junta a barcelona... les postures en realació a la resta de juntes han de ser coherents? o mes aviat no tenen res a veure unes amb altres?
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Han Subscrit aquest missatge:
user2 (22/04/15)
Old 22/04/15, 19:42   #5
user2
Valls - torn D
xcinco
noavatar
Data Registre: mar 2010
Posts (last year): 0
Subscric: 504
Agraït 663 vegades
icon

Cita:
2.-Sobre el debat de si la junta de personal ha de treballar com a defensa jurídica del treballadors diria que, seria bo que hi hagués un òrgan suprasindical que vetlles per la defensa dels treballadors.
Siguin o no siguin sindicats-afiliats, els treballadors, han de comptar amb la defensa dels sindicats. No es cert que aquests s’hagin de concentrar només en la defensa dels seus afiliats per que un cop electes, siguis o no siguis afiliat, ells son el s que negocien les teves condicions laborals.
Es cierto que la defensa del trabajador ha de tener un carácter de universalidad. Si se convierten en herramienta de captar afiliados por parte de los sindicatos, vamos mal.

Añado a tus reflexiones, Dani, que la información de expedientes no puede quedar en los sindicatos como actualmente ocurre. Mínimamente, las estadísticas de sanciones, expedientes y sus resultados finales deberían de darse a conocer al colectivo sin excepción. En la mayor parte de los casos, la identidad del sancionado es conveniente también conocerla, pero si él así lo desea se podría ocultar durante un tiempo. Pero una cosa es no saber el sancionado y otra no saber que se producen sanciones en tu propio colectivo de trabajo. Es muy distinto.

Totalmente cierto que la jerarquía laboral en la estructura sindical es un elemento a valorar. En este sentido, yo al menos opino que los puestos de libre designación de la administración (caps de parc, subinspectores con cargo de organigrama) deberían de estar ajenos. Como mínimo mínimo, creo que todos los puestos libre designación deberían de hacer públicas sus retribuciones y currículum en detalle para valorar que participen en una estructura horizontal como la que un sindicato pretende mantener.

Cita:
3.- Si per llei ens correspon un despatx crec molt adient demanar-lo. Si no en tenen cap de disponible hauríem de demanar una relació dels despatxos existents i de l’ús que actualment se n’està fent.
Completamente deacuerdo.

Cita:
4.- També veig adient demanar el servei de fotocopies, ni que sigui per repartir missatges tipus “amb aquest paper matem arbres”. Sol·licitar les depeses que suposen aquestes fotocopies i fer un seguiment sobre qui les fa servir i com les fa servir.
Ídem

Cita:
Un altre planteixament seria que succeeix en cas de dimissió dels càrrecs electes... el sindicat nombra als dos següents de la llista? O perd la representació en questa taula?
Pasa al siguiente de la lista, no se pierden los delegados.

Editat per Pablo Castro en 22/04/15 a les 19:45.
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Old 23/04/15, 11:41   #6
user280
Usuario
Bomber Generalitat
xuno
noavatar
Data Registre: ago 2012
Posts (last year): 0
Subscric: 65
Agraït 38 vegades
icon

Lo que queria plantear es como funcionan las cosas cuando todos los delegados presentes en la lista han renunciado al cargo... Se delega la representacion en personas que no figuran en la lista de representantes? Un delegación expresa y firmada por el representante electo o por la dirección del sindicato...

Tambien queria hacer otra reflexion respecto a la question de si la junta de personal debe o no tener funciones de defensa juridica. Para responder a esa pregunta creo que estaría bien conocer que funciones venía realizando hasta la fecha y como se había actuado anteriormente en los diferentes expedientes que la junta manejó. Conocer las funciones de la junta a este respecto. Supongo que vienen definidas en el reglamento de la junta de personal.

Creo importante colgar en esta web o dicho reglamento o un enlace de donde se encuentra... agradecido !!!
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Han Subscrit aquest missatge:
user2 (23/04/15)
Old 26/04/15, 09:12   #7
user6621
Usuario
xuno
noavatar
Data Registre: feb 2015
Posts (last year): 0
Subscric: 30
Agraït 92 vegades
icon

Contesto una mica amb el que vaig aprendre de la primera reunió:

Les juntes de personal reben informació de totes les propostes de sancions de l’administració vers els treballadors públics representats per aquella junta, però no sé dir en quin moment reben aquesta informació ni amb quin nivell de detall. Has fet molt bones reflexions sobre aquest tema que dimarts intentaré aclarir (començant per obtenir els reglaments actual i futur)ok

Per altra banda dir que la junta electoral provincial mai ha ofert assistència jurídica. Ho ha proposat un representant de CATAC i s’intentarà analitzar si és o no possible.

I finalment dir que la junta electoral de cada província “funciona” de manera bastant diferent a les altres.
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Han Subscrit aquest missatge:
user280 (26/04/15)
Old 26/04/15, 09:23   #8
user6621
Usuario
xuno
noavatar
Data Registre: feb 2015
Posts (last year): 0
Subscric: 30
Agraït 92 vegades
icon

Per altra banda faig un recull de temes a parlar amb la junta, tot i que en la propera reunió ve el delegat del govern i em temo sigui un acte més de cara a la galeria i amb poc temps per debatre.

Temes
1-La representativitat en les negociacions entre administració i bombers.

Som el sindicat més votat per bombers però dret a llei no tenim garantida la nostra presència en les negociacions. Hem de trobar la manera de solucionar aquest problema. De moment aportarem les dades de votacions que vam obtenir amb els bombers que van anar a cada mesa.

2-Junta electoral provincial en la defensa dels treballadors expedientats

Valorar quines possibilitats i voluntats hi ha de que la junta de personal de Girona defensi a nivell jurídic o d’altres tipus (com podria ser via mediació, assessorament,...), els drets dels treballadors expedientats o en vies de ser-ho utilitzant les estructures ja existents en cadascun dels sindicats presents.
Sense entrar a valorar la qualitat del suport i la defensa jurídica sindical, es pot considerar que tots els treballadors haurien de ser defensats per igual pel sindicats, i que no és una mala idea fer-ho mitjançant l’òrgan suprasindical ja existent: la junta de personal provincial. Els sindicats són els representants de tots els treballadors i modifiquen les condicions de tots ells quan negocien, a més de demanar el vot de tots els treballadors (siguin o no afiliats).

3-Despatx per al sindicat

Hem de saber com es gestiona la distribució de despatxos que es cedeixen als sindicats, quants n’hi ha i quin ús se’n fa, així com quin és el procediment per sol·licitar-ne un. En tot cas crec que caldria un debat adequat de si l’acabem sol·licitant o no i quins usos en podríem fer.

4-Fotocòpies

És un tema que s’ha de madurar. Sembla que hi ha dos opcions:
• Deixar el servei com està i només fer-lo servir per algun cas molt concret
• Proposar l’extinció d’aquest servei.
De moment demanarem informació sobre com funciona i com es gestiona.

5-Qui pot assistir a les reunions de la junta de personal?

Saber qui pot assistir a les reunions de la junta en representació de COS. Si ha de ser el delegat o pot fer-ho qualsevol en qui el delegat hagi delegat (perdoneu pel joc de paraules). Per poc que puguem ens hem de repartir la feina i així tots anem veient una mica com funciona el “mundillo”, ja que la inexperiència ens juga en contra.

6-Reglaments actual i futur

Ara mateix envio sol·licitud del reglament actual de la junta per poder-lo comparar amb l’esborrany del nou reglament i poder-ne realitzar l’estudi i les propostes pertinents.
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Han Subscrit aquest missatge:
user280 (26/04/15)
Old 29/04/15, 15:36   #9
user6621
Usuario
xuno
noavatar
Data Registre: feb 2015
Posts (last year): 0
Subscric: 30
Agraït 92 vegades
icon

El dimarts 28/04/15 es va fer una nova reunió de la Junta de Personal de Girona.

La reunió va resultar en que cada membre exposava les queixes que volia al representant del Govern a Girona. He fet una mica de resum de la reunió, si bé la penjo com a document adjunt per no saturar d'informació. Dins del document, la informació relacionada amb bombers està ressaltada en negreta.

Crec que van sorgir tres temes bomberils importants:
-Com el model de bombers fa aigües si no s'hi inverteix una mica.
-La inexplicable manca de concursos de trasllat.
-La representativitat en les meses de negociació i aprovació de bombers després de les eleccions.

Tots tres temes van ser anotats i seran traslladats al departament d'interior per ser valorats (o això se'm va donar a entendre).

Per altra banda també adjunto el reglament provisional de la Junta. Serà debatut a principis de Maig i prèviament tots hi podem fer propostes de millora (començant per les faltes d'ortografia)guino
Arxius Adjunts
File Type: docx Reglament provisional -Junta personal Girona.docx (42,3 KB, 5 vistes)
File Type: docx Resum de la Junta electoral Girona - 28.04.15.docx (18,2 KB, 8 vistes)
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
3 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user280 (29/04/15), user2 (29/04/15), user5848 (29/04/15)
Old 13/05/15, 12:46   #10
user280
Usuario
Bomber Generalitat
xuno
noavatar
Data Registre: ago 2012
Posts (last year): 0
Subscric: 65
Agraït 38 vegades
icon Reglament de la junta de personal de la legislatura anterior

Estatut bàsic de l’empleat públic
Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’estatut bàsic de l’empleat públic (BOE núm. 89, de 13 d’abril, i suplement en català núm. 15, de16 d’abril




Article 39
Òrgans de representació



6. Les juntes de personal han d’elegir d’entre els seus membres un president i un secretari i han d’elaborar el seu propi reglament de procediment, que no pot contravenir al que disposa el present Estatut i la legislació de desplegament, i han de remetre una còpia del reglament i de les seves modificacions a l’òrgan o òrgans competents en matèria de personal que determini cada Administració. El reglament i les seves modificacions han de ser aprovats pels vots favorables de com a mínim dos terços dels seus membres.


Segons van dir els sindicats que formaven la anterior junta de personal, el reglament que regia, o no el troben o l'han perdut o no tenen temps per buscar-lo.



Segons el que en aquest punt del article 39 diu, ha d'estar en mans del organ competent en materia depersonal. Es podria demanar.
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Old 18/05/15, 21:30   #11
user280
Usuario
Bomber Generalitat
xuno
noavatar
Data Registre: ago 2012
Posts (last year): 0
Subscric: 65
Agraït 38 vegades
icon solicitut del reglament dela junta de personal

Ja que ens han dit que no es troba el reglament que es preten modificar, proposo pasar per registre el següent text.. canviant les dades adients referents a les diferents juntes i a les diferents persones solicitants. Demanaria a uns quants companys que les passessin per registre i a esperar resposta. A veure que us sembla.





A la atencion del sr. Presiente de la junta de personal de servicios centrales
Estimado sr.:
Tengo el agrado de dirigirme a ustedes a fin de solicitar una copia del reglamento que rige esta junta

de personal.
Si no fuera posible recibir una copia del reglamento, solicito me indiquen el organo competente en materia

de personal al que han remitido la copia del reglament con arreglo a lo que establece el estatuto básico del
empleado público en su articulo 39.6

Estatut bàsic de l’empleat públic
Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’estatut bàsic de l’empleat públic (BOE núm. 89, de 13 d’abril, i suplement en català núm. 15, de16 d’abril).

Article 39 Òrgans de representació

6. Les juntes de personal han d’elegir d’entre els seus membres un president i un secretari i han d’elaborar el seu propi reglament de procediment, que no pot contravenir al que disposa el present Estatut i la legislació de desplegament, i han de remetre una còpia del reglament i de les seves modificacions a l’òrgan o òrgans competents en matèria de personal que determini cada Administració. El reglament i les seves modificacions han de ser aprovats pels vots favorables de com a mínim dos terços dels seus membres.


Sin otro particular, saludo a usted atentamente,


Daniel Carme Barbero




Estic vivint a Florència, per tant no pasaré la sol·licitud per registre pero crec que seria una bona manera
d'aconseguir una via de comunicació amb la junta de personal i, amb aquests passets i altres, fer mes habitual
tractar amb els organs de representació.
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
2 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user2 (19/05/15), user6621 (03/06/15)
Old 02/12/15, 19:17   #12
user6621
Usuario
xuno
noavatar
Data Registre: feb 2015
Posts (last year): 0
Subscric: 30
Agraït 92 vegades
icon Junta de Personal de Girona - Actualització Juny-Novembre 2015

En els darrers 6 mesos la Junta de Personal ha avançat poc o gens. S'han fet 3 reunions, a les quals he assistit en el meu temps lliure.

Hauria de disposar de les actes de les reunions, però malauradament els membres encara no les hem rebut per correu, així que finalment em disposo a fer-ne un resum el màxim de breu possible pq la informació és poc rellevant.

Junta personal 03/06/2015
A la reunió assisteixen la majoria de membres de la junta i un assessor d’UGT (Quim Casas).

Cal aprovar el reglament de la junta, ja que fins ara n’hi havia un però en els anteriors 4 anys no va arribar a estar aprovat per falta de quòrum en les votacions!sorpresa

L’assessor d’UGT proposa adoptar el reglament que ja té la Junta de personal dels serveis territorials de BCN, afirmant que:
• Estalvia recursos (estableix menys juntes de personal i possibilita el vot ponderat on un membre del sindicat voti per tots).
• Ja està validat jurídicament (el de Girona no se sap si complirà la normativa) .

Al final es descarta la proposta d'UGT i es proposa per 9 vots a 6 que s’agafarà el reglament de Girona i es modificarà per tornar-lo a votar.

Es parla de coses menors com incidències en l’edifici i un correu comú per la junta (gestionat per la secretària).

Junta personal 09/10/2015
Com a bombers assistim a la reunió Pep Zafra (CSIF) i jo mateix (COS-BxC).

Es comença parlant de la recent mort del company bomber Francisco Vazquez en accident laboral, ja que varis dels membres de la junta de personal són també delegats de prevenció i volen conèixer el màxim d’informació i punts de vista.

Torna a assistir Quim Casas d’UGT, aquest cop al·legant que com a delegat LOLS té dret a ser-hi. Això genera un conflicte sobre si a la junta només hi poden assistir membres electes o no, fins que finalment es decideix per majoria (jo m’abstenc) finalitzar la reunió sense tractar cap punt del dia (ni tan sols avançar en el nou reglament de la Junta de Personal).

A la següent reunió havia de venir el representant de la Generalitat a Girona, però s’aplaça la seva presència fins que es resolgui el conflicte.

Junta personal 02/11/2015
Assistim 10 membres a la reunió, entre els quals els bombers Pep Zafra (CSIF), Manuel Titos (CSIF) i jo mateix (COS-BxC). No assisteix ningú d’UGT, ni tan sols Quim Casas, i de fet el tema sembla que s’ha arreglat i de moment no assistirà a les reunions.

La junta de personal ja té correu (juntapersonal.girona@gencat.cat). L’usuari i contrasenya estaran en possessió només del president i secretària. No obstant es debat sobre el tema durant una hora (debat estèril, al meu parer).

No hi ha res més a dir i tampoc s'ha rebut cap comunicació per part de treballadors o l'administració. Es proposa iniciar l’aprovació del reglament de la Junta de personal en la següent reunió (3/12/2015).
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Respondre

tag Etiquetes
actvitat juntes de personal

Usuaris veient aquest Tema: 1 (0 usuari(s) i 1 invitat(s))
 


Català Español
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. - The current timezone is 'Europe/Madrid'. The time now is 11:43.
Page generated in 0,191 seconds with 29 queries.

Enter the remote URL in the following field:

Fetch URL Info ajax-loader
left right