Fòrum Bombers
    Cerca avançada
homex > Zona Pública > Altres col·lectius i iniciatives
II Marxa Groga per l'Educació pública. 23 al 30 d'agost.
Llista d'Usuaris Nous Missatges Enllaços Chat
Altres col·lectius i iniciatives grups
Respondre
 
Visites a aquest Tema:    2.537
Add to BookmarksAdd to Bookmarks You are not subscribed to this thread Suscriure's a aquest Tema Cercar en aquest Tema
Old 21/08/14, 13:07   #1
user998
Usuario
Bomber Generalitat
xuno
noavatar
Data Registre: oct 2012
Posts (last year): 0
Subscric: 1
Agraïments: 3
icon II Marxa Groga per l'Educació pública. 23 al 30 d'agost.

Hola companys

Ja està acabant el mes d'Agost i res millor que fer-ho manifestant-se al costat dels companys d'Educació!!! S'acosta el nou curs escolar i ve carregat d'inmillores, despropòsits i manca de llibertats. Així que us animo a col·laborar o millor!! a participar en la II marxa que organitzen els companys en lluita per una Educació pública i de qualitat.


Benvolguts i benvolgudes.

A la darrera assemblea de docents i altres treballadores d'ensenyament es va aprobar donar suport i difusió a la II Marxa per l'Educació Pública des de Girona a Barcelona que tindrà lloc del 23 al 30 d'agost i que està organitzada per Assemblea Groga. És per aquest motiu que us enviem aquest mail per animar-vos a participar com ja ho estan fent alguns integrants de l'assemblea de docents i altres treballadores d'ensenyament.

Des de l'Assemblea Groga s'està organitzant la II Marxa per l'educació pública, democràtica, laica, inclusiva, coeducadora, popular i en Català. L'any passat es va organitzar la 1a amb l'objectiu de començar el curs amb força a la vegada que, tot recorrent el territori, fèiem allò que es diu "fer xarxa". Un altre objectiu fonamental era mostrar el rebuig frontal de les polítiques educatives de Wert i Rigau (LOMCE i LEC), dues cares de la mateixa moneda. Una en català i l'altre en castellà.

Es vol enfocar la II Marxa educativa cap a la Insubmissió a la LOMQE i per a publicació d'una ILP educativa. A banda es tractaran altres temàtiques com el decret de plantilles, altres models educatius, les beques menjador... Així com la confluència amb d'altres sectors en conflicte i tots els aspectes que preocupin a la gent dels territoris.

Per a conèixer amb detall els motius de reivindicació de la II marxa educativa trobaràs tota la informació en el nostre manifest a assambleagroga.info/marxa/manifest on, a més, t'hi podràs adherir.
Durant la marxa, enguany des de Girona fins a Barcelona, hi haurà parada a Salt, Vidreres, Sils, Tordera, Blanes, Malgrat, Pineda de mar, Calella de la costa, Canet de Mar, Arenys de Mar, Mataró, Vilassar de Mar, Premià de Mar, Masnou, Badalona i fins a fer l'acte final el dia 30 al Parc de la Ciutadella. Podreu torbar la programació dia a dia a assambleagroga.info/marxa/programacio
Durant la marxa estarà garantit el lloc per dormir gratuïtament i el màxims d'àpats (a preus molt assequibles) en funció de l'autogestió de cada territori. Per a un millor funcionament logístic i un cop hagis vist la programació i t'animis a venir tots els dies (o alguns), a algunes accions, etc. Inscriu-te a http://assembleagroga.info/marxa/inscripcions
Per a poder fer possible aquesta marxa i prémer l'accelerador d'aquesta lluita que ens ocupa des de ja fa temps, s'ha obert una campanya de finançament. Es necessita col·laboracions per tal de fer una marxa segura, visible i que tingui uns preus populars perquè tothom pugui gaudir i unir-se a aquesta reivindicació que és de totes i tots. Si ens pots ajudar, a totsuma.cat/1186 trobaràs diferents opcions de registre i el pagament del donatiu és molt senzill. Si no arribéssim a l'objectiu de 2.000 euros, no cobraríem cap euro per a la logística. T'animes?
Ens faries un favor immens que intentis participar i/o col·laborar. Reenvia aquest correu a totes les persones del teu entorn que ens puguin ajudar a fer que, una educació pública i de qualitat sigui possible a Catalunya. Gràcies.

Editat per Francesc Camps en 21/08/14 a les 13:23.
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
3 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user1407 (22/08/14), user5859 (22/08/14), user2 (25/08/14)
Respondre

Usuaris veient aquest Tema: 1 (0 usuari(s) i 1 invitat(s))
 


Català Español
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. - The current timezone is 'Europe/Madrid'. The time now is 13:58.
Page generated in 0,110 seconds with 25 queries.

Enter the remote URL in the following field:

Fetch URL Info ajax-loader
left right