Fòrum Bombers
    Cerca avançada
Tornar   Fòrum Bombers > Zona Pública > Altres col·lectius i iniciatives
Final caixa de resistència
[Last update: 30/07/15 20:00]
Altres col·lectius i iniciatives
Respondre
 
Visites a aquest Tema:    14.486
Add to BookmarksAdd to Bookmarks You are not subscribed to this thread Suscriure's a aquest Tema Cercar en aquest Tema
Old 15/12/14, 22:47   #21
user1407 is offline user1407
Usuario
Bomber Generalitat
Data Registre: feb 2013
Posts (last year):
Subscric: 31
Agraït 67 vegades

Txele, tens tota la raó. Se'ns ha escapat a tots. David ho subscric absolutament. BxC permet que ara mateix poguem debatir i opinar de forma eficient gràcies al Pablo. Per mi perfecte.
Report Post   Citar Thanks
Old 17/12/14, 01:08   #22
user1280 is offline user1280
Usuario
Data Registre: ene 2013
Posts (last year): 0
Subscric: 29
Agraït 40 vegades

Jo donaria els diners a llocs on siguin utilitzats de manera immediata i en aquest moment on més fan falta és al quart món.
A Catalunya hi ha molta gent que passa gana. La meva proposta és fer la repartició en funció de l'origen (tenim l'origen per parcs i per tant coneixem l'import per Regions) i en el mateix % econòmic de procedencia s'hauria d'aportar a una entitat de cada Regió. D'aquesta manera els diners de Lleida anirien a ajudar a gent de Lleida, els de Girona a gent de Girona i així per la resta de Regions.

Jo ho donaria als menjadors socials o a qualsevol entitat que diàriament ha de comprar i gestionar molt menjar. Els seus costos son molt elevats i necessiten molts recursos econòmics.

Editat per Alfons Tormo en 17/12/14 a les 01:11.
Report Post   Citar Thanks
Old 17/12/14, 11:35   #23
user46 is offline user46
Usuario
Bomber Generalitat
Data Registre: abr 2010
Posts (last year): 1
Subscric: 0
Agraït 4 vegades
Otras posibilidades

Hola.
Antes de decir mi propuesta me gustaría agradecer a David y todos aquellos miembros activos de la asamblea todo el esfuerzo que han hecho y todas las horas dedicadas a la lucha por nuestros derechos, por nuestro oficio y por la lucha social externa a bomberos.
Pido disculpas por haber ayudado: “con mi silencio, con mi falta de participación en medidas propuesta; en manifestaciones, en escraches y en actos reivindicativos, por no haber tenido el valor de hacer llegar mis propuestas y mis quejas a alguien que quiera o pueda escucharla, … y por muchas acciones (no realizadas) más” a que la asamblea y gran parte del colectivo se enfrié , a permitir que el comité se rinda, permitir como un decretazo nos hace sentar a todos y agachar la cabeza.
Pero yo, me niego a aceptar esta situación, este decretazo y todo aquello que vaya en contra de nuestros derechos y de nuestra profesión. Continuare quejándome, escribiendo por registro y no participando en nada voluntariamente que valla en relación al decretazo.
Tras este rollo dejo mi propuesta: Propongo que el dinero se destine a pagar el coste de juicios y abogados contra la Generalitat de Cataluña , contra el Director General de Bomberos y contra aquellos que nos comido nuestros derechos. Como el dinero no es infinito y las causas puede que sí, mi propuesta también incluirá una votación sobre que causas defender.
Por ejemplo: juicio en contra de un aumento de jornada obligatoria por debajo del precio de hora normal, juicio por permitir que llevemos trajes caducados e invertir ese dinero en pantallas de ordenador, juicio por no darnos la famosa chaqueta forestal prometida hace 5 años, juicio por pagar la hora extraordinaria por debajo de la hora ordinaria, juicio por no convocar plazas de oficiales desde hace mas de 20 años y así cortar la carrera profesional… Y así unas cuantas causas más.
Todas estas causa sometidas a un estudio de viabilidad y a una votación del colectivo.
Gracias y perdón por todo este rollo.
Report Post   Citar Thanks
2 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user1689 (18/12/14), user1436 (17/12/14)
Old 17/12/14, 16:25   #24
user4907 is offline user4907
Parc de Calaf - Torn D
Bomber Generalitat
Data Registre: jun 2013
Posts (last year):
Subscric: 9
Agraït 3 vegades

Per mi ajudar a BxC em sembla perfecte. A part de les altres propostes.

Gràcies David per fer aquesta feina.
Report Post   Citar Thanks
Old 17/12/14, 16:32   #25
user4907 is offline user4907
Parc de Calaf - Torn D
Bomber Generalitat
Data Registre: jun 2013
Posts (last year):
Subscric: 9
Agraït 3 vegades
Altres Propostes

I com a altres propostes la del Carlos m'estava passant pel cap abans de llegir-la. M'estaria molt bé denucinar als responsables d'aquesta situació. No sé exactament per què, però sgur que hi ha un munt de raons, com les que comenta el Carlos.

També es podria fer un donatiu a la Marató sota el nom de "Bombers sense DEA", que em faig creus que s'omplin la boca amb territoris cardioprotegits quan la majoria de parcs anem sense un miserable DEA pel món. I el donatiu no és perquè pensi que la marató és una bona causa, sinó per fer notar aquesta anomalia.

Salut a tots. I gràcies als que heu lluitat pels nostres drets que són els drets de tot el poble.
Report Post   Citar Thanks
2 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user4920 (19/12/14), user2 (17/12/14)
Old 17/12/14, 17:21   #26
user868 is offline user868
Usuario
Bomber Generalitat
Data Registre: oct 2012
Posts (last year):
Subscric: 18
Agraït 4 vegades

Bon dia companys,

En primer lloc agraïr a tots els companys que més us heu implicat en aquesta lluita, dedicant-hi molt del vostre temps. Malgrat que la sensació final hagi estat que hem aconseguit ben poc i que ens hem conformat amb el que ens han imposat, segur que no tot haurà estat en và.
Totalment d'acord en un repartiment a diferents entitats i/o organitzacions. Més a favor en entitats que treballin pels més desafavorits, ja no entro si sabem quines utilitzem millor els recursos i si podem confiar o no, però no ens queda una altra que confiar-hi. També estaria d'acord en projectes d'investigació d'enfermetats, no se si per mitjà de La Marató o per altres vies.
Destinar-ho a denunciar la DG, estaria prou bé, però aquesta via ja la toquen els sindicats i com que no confio gaire en la justicia em sembla que seria llençar els diners que fan més falta en d'altres col·lectius.
Donar suport a Bombers pel Canvi, tot i que em sembla una eina estupenda, no se si entra dins de l'objecte inicial que es va plantejar, però tampoc ho descarto. Es poden sotmetre a votació, les diferents propostes, per mitjà d'una enquesta via Wedecide o aquí mateix, perqué tanta varietat d'opinions només faran que complicar la decisió d'en David com a responsable de la Caixa. I si no David, prou que t'has implicat, ho decideixes amb les aportacions que fem aquí i endavant...
Salut i gràcies,
Ramon Viladrich
Report Post   Citar Thanks
2 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user1689 (18/12/14), user2 (30/01/15)
Old 17/12/14, 19:09   #27
user1436 is offline user1436
Usuario
Bomber Generalitat
Data Registre: feb 2013
Posts (last year):
Subscric: 22
Agraït 10 vegades
hola,

Hola, per mi q estem equivocats pensant q no s'ha aconseguit res, (concurs a nivell c, trasllats, q ens tinguin en conte, etc). Q hauriem de haver sigut mes i mes units segur, q menys 4 els demes em anat a remolc tb, q ens ha dividit mes q ens a unit, q ens em adonat q no som diferents, ni especials, ni osties. Som egoistes com individus, com a col.lectiu, i com a humans. Buff q ja m'emboliu.

Be, pel tema de la pasta la meva proposta es gremialista. Ahir van detenir un bomber de barna, en principi l'acusarant de terrorisme per uns teòrics atacs a caixers bancaris amb "explosius" (si a aquells q han causat la crisis, les preferents, els desahucis,...). Tb fa un temps van sancionar un bomber gallec per ensenyar un cartell de la PAH, crec q ha madrid tb hi ha sancionats.

De fet m'estarà be allò q deciriu, gracies x tot

Salut

Editat per Joan Ferre en 17/12/14 a les 19:24.
Report Post   Citar Thanks
4 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user59 (17/12/14), user1689 (18/12/14), user4920 (19/12/14), user2 (17/12/14)
Old 17/12/14, 23:16   #28
user59 is offline user59
Parc de Cornellà
Data Registre: may 2010
Posts (last year):
Subscric: 122
Agraït 198 vegades

Gràcies companys per les vostres paraules i em sumo en l'agraïment a tots els bombers que estan fent molta tasca ni remunerada ni reconeguda, tant dintre com fora del cos. Us vull agrair a tots vosaltres evitar els retrets que de ben segur hi pot haver i tot i que no tothom té accés a aquesta plataforma per diverses circumstàncies, dono por bo el miler de visites sense cap objecció.


Espero que entenguem la fi de la caixa de resistència com un punt i seguit, donat que tenim molta feina a fer i de ben segur que haurem de necessitar molts més recursos econòmics disponibles però també espero que estiguem millor organitzats i no juguem a la ruleta amb si tal o qual persona és prou honesta per gestionar el que sigui que hagi de gestionar.


Hi ha d'haver confiança, sí. Però també hi ha d'haver fiscalització entesa com a interès i no com a desconfiança.


Dit això us comunico que ja he tingut contacte amb algunes de les propostes proposades i que dono per tancades les aportacions.


No em sento còmode amb el fet d'haver de decidir en solitari quant, com i a qui però tampoc ningú em va obligar a ficar-me on m'hi vaig ficar i assumeixo la responsabilitat que em pertoca.


No prendré en consideració algunes propostes i ho justifico.


Bomberos sin fronteras: No ha tingut cap suport. Més aviat hi ha dubtes de la seva activitat i a més hi ha empreses col·laboradores i altres mitjans de finançament puntual..


Amb el tema de percentatges per regions i menjadors socials crec que a les alçades de l'any què ens trobem més aviat és un moment d'abundància de solidaritat entre donatius monetaris i recollida d'aliments. Jo vaig participar de diverses campanyes de jove i s'arribava a caducar el menjar i no esmentaré campanyes com la de recollides de joguines... A més sóc del parer d'ensenyar a pescar i no donar menjar... A més la desigualtat entre regions a l'hora d'aportar a la caixa de resistència no crec que hagi de penalitzar la solidaritat entre territoris. Així doncs no hauria de penalitzar una regió poc implicada ens al contrari, és possible que acumuli les necessitats més grans donat que no estem parlant de bombers.


Respecte d'utilitzar els diners per entregar-li a l'administració per via de la "justícia" ho veig poc encertat. A més amb informe desfavorable del (https://www.forumbombers.com/estudi-juradic-colalectiu-ronda-t1785.html) col·lectiu ronda i els sindicats dedicats gairebé en exclusiva a aquest afer...


Respecte de la marató de tv3 podria dir el mateix del tema del banc d'aliments i a més haig de recordar algun escàndol ... (Marató de TV3: Em veig obligat a difondre aquests fets. | cafeAMBllet.com)


Respecte de Bomberspelcanvi jo m'ho prendria més aviat com el nexe de continuïtat i no com el pagament a serveis prestats. És segur que aquests cales restaran disponibles pel que decidim i seran invertits amb total transparència en el sí d'una associació bomberil i no en mans d'un particular com fins ara. A més com ha resultat dels últims esdeveniments que s'han esmentat crec que en la línia del que m'han expressat alguns companys, hauríem de conservar un remanent i un canal obert de recaptació com a caixa permanent de resistència...


La resta de projectes giren al voltant de dos eixos fonamentals. L'educació i la informació generadora de consciència independents i crítiques. Democràtiques i transparents


Més que una ajuda real per la quantia dels imports, és un recordar que us tenim presents i que pensem en ells com a veritables elements transformadors d'aquesta convulsa realitat que no sembla aconseguir satisfer a ningú.


Espero qui siguin enteses les motivacions de tot plegat i dir-vos que informaré per aquest canal del seguiment de la nostra donació col·lectiva

Gràcies a tots i torno a insistir en què queda tancat el tema a noves aportacions.
Si alguna cosa no ha quedat prou clara m'ho dieu i respondré amb la màxima celeritat possible

David Fernández
Report Post   Citar Thanks
7 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user1407 (18/12/14), user1689 (18/12/14), user4920 (19/12/14), user2 (17/12/14), user4918 (23/12/14), user1027 (18/12/14), user4907 (18/12/14)
Old 18/12/14, 03:56   #29
user5021 is offline user5021
Usuario
Bomber Generalitat
Data Registre: jul 2013
Posts (last year):
Subscric: 2
Agraïments: 3
Guardar la caixa de resistencia

Donat com estan les coses al panorama social actual no sabem mai si es pot reactivar una mobilització o malauradament un esdeveniment al qual es pugui fer servir la caixa.

Proposo GUARDAR la caixa de resistència.

Es podria dividir entre tots els parcs i tornar a activar la figura del representant de parc que de moment només seria responsable de rebre la part proporcional de la caixa però potser la moguda portaria una mica d´organització en comú que tant ens falta, quelcom per compartir, que ens uneixi.

Els diners sempre es poden posar sota la rajola.

Potser hem sofert una derrota però la lluita al carrer s´intensifica cada dia més. Ahir van detenir un bomber de barcelona al seu parc.
crec que guardar la caixa donaria, encara que avui només simbolicament, sensació de continuitat, de mantenir-se en lluita.
Report Post   Citar Thanks
Old 18/12/14, 10:36   #30
user46 is offline user46
Usuario
Bomber Generalitat
Data Registre: abr 2010
Posts (last year): 1
Subscric: 0
Agraït 4 vegades
Discrepo.

Hola.
Sobre el comentario de poner demandas contra la administración sea: (entregar-li "els diners" a l'administració per via de la "justícia”), discrepo un poco. Por vía judicial muchos compañeros han conseguido entrar a bomberos tras años de demandas por un proceso injusto, por vía judicial se ha llevado el tema de Horta de Sant Juan, por vía judicial hay demandantes que están recurando una parte de la paga extra….
El estudio jurídico Ronda valora la legalidad del aumento de horas y no encuentra nada donde poder ganar claramente. No valora el importe, no valora la programación (cuando la realización de guardias de verano puede suponer hacer jornadas semanales de 58 horas obligatorias)…
Pero igual si que es legal todo el contenido del decretazo (lo desconozco), pero seguro que habrá muchos puntos que están cometiendo ilegalmente, lo de hacernos trabajar con ropa caducada? Lo de llevar una camisa azul para fuego forestal? Lo de las horas extras a precio inferior que la ordinaria? …..? No lo sé, Mi propuesta es consultar y si hay posibilidades reales denunciar.
Porque si no podemos denunciar, si no podemos incumplir el decretazo, si no podemos entrar al parlamento (la famosa frase: “aquest son companys (los de la BRIMO tras pegarnos), si no podemos hablar con políticos, si no…….
Que nos queda?
Report Post   Citar Thanks
Han Subscrit aquest missatge:
user1689 (18/12/14)
Old 18/12/14, 14:12   #31
user59 is offline user59
Parc de Cornellà
Data Registre: may 2010
Posts (last year):
Subscric: 122
Agraït 198 vegades

Cita:
Originalment publicat per Carlos Ortin View Post
Hola.
Sobre el comentario de poner demandas contra la administración sea: (entregar-li "els diners" a l'administració per via de la "justícia”), discrepo un poco. Por vía judicial muchos compañeros han conseguido entrar a bomberos tras años de demandas por un proceso injusto, por vía judicial se ha llevado el tema de Horta de Sant Juan, por vía judicial hay demandantes que están recurando una parte de la paga [...]
Carlos... me gustaría tener respuesta a tus interrogantes. Desde luego no comparto tu entusiasmo en los procesos judiciales, menos si pones como ejemplo Horta de Sant Joan... para el resto decirte que esos procesos ya están abiertos y que no sé si compensa que de aquí a 10 años nos digan que teníamos razón (o no). Entiendo y comparto la frustración y tampoco tengo soluciones mágicas ni desde luego rápidas... La justicia hoy por hoy no es ni mágica ni rápida. Con mi comentario no quería ridiculizar tu propuesta que por otra parte comparten muchos compañeros. Es un tema delicado reconozco, dado que hay divergencia de opinión en si debemos usar la justicia o abrir canales alternativos y cuales son estos... Creo que en general hay un desencanto sustentado en la razón, sobre el papel de la justicia y su independencia. Creo que los canales alternativos son más lentos si cabe, pero infinitamente más efectivos a largo plazo.
Llegados a este punto no me queda más alternativa que tomar decisiones y es aquí donde mi vida se complica. Tengo claro que no voy a conseguir contentar a todo el mundo.
No quiero dilatar más en el tiempo esta situación de incertidumbre, pasividad y acabar aquello en lo que me comprometí.
Dado que no sé con qué formato promover ahora una consulta/votación, pensé que lo mejor era abrir este hilo y decidir lo más consensuadamente posible qué hacer con el dinero en base a las decisiones tomadas en las asambleas del 2013.
Dando respuesta a todas la proposicones y el espíritu que de ellas se destilan, decidí hacer propuestas de ámbito catalán no circunscritas a una región determinada así como han hecho el resto de compañeros. También más allá de las propuestas concretas, he pensado dejar espacio a las múltiples propuestas que a posteriori se generan. De ahí que lo que en principio iba a ser una donación del total con aportaciones a fecha límite 15 de diciembre de la caja de resistencia, se va a convertir en una donación parcial y el resto quedará en depósito en la cuenta de Bomberspelcanvi para que podamos entender la continuidad de la lucha, centralizando nuevas aportaciones y dándole nuevos destinos en una nueva etapa.
Tenemos que cerrar una puerta para abrir la siguiente y lo que dejamos atrás no sea un lastre sino un enriquecimiento en la experiencia.
Abriré otro hilo en "comissions i debats" en la "zona privada" sobre el, creo yo, necesario debate de análisis al que me refería en mi primera exposición, para que podamos extraer conclusiones aprovechables en el futuro y que, por primera vez, se reflejen en un documento perdurable y no tengamos que recurrir a la memoria de los protagonistas que con el tiempo la memoria es traicionera y más si tus conclusiones sobre la realidad vivida no has tenido oportunidad de debatirse para contrastarlas y reflexionar colectivamente para beneficio de todos... De los que estamos y de los que vendrán...

No tengo muchos más argumentos....
Report Post   Citar Thanks
Han Subscrit aquest missatge:
user1689 (18/12/14)
Old 18/12/14, 14:45   #32
user5859 is offline user5859
Usuario
Bomber Generalitat
Data Registre: mar 2014
Posts (last year):
Subscric: 82
Agraït 188 vegades

Em quedo amb lo de "tenemos que cerrar una puerta para abrir otra". Per èsser practics, exactament, com quedaria repartit i a qui, la caixa de resistència. En l'últim comentari que vas fer no em va quedar massa clar. Demano disculpes si.puc semblar molt taxatiu, però sí no tinc laa sensació que eens encallarem i no solucionarem el tema.
Salut.
Report Post   Citar Thanks
2 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user59 (18/12/14), user1689 (18/12/14)
Old 18/12/14, 16:36   #33
user59 is offline user59
Parc de Cornellà
Data Registre: may 2010
Posts (last year):
Subscric: 122
Agraït 198 vegades

Per ser sintètics i concrets i evitar confiar a cegues, aquests són els projectes als quals van destinats els diners per blocs

àmbit de lluita social:

Goteo.org Crowdfunding the commons

ILP

àmbit de premsa independent i crítica en forma de subscripció:

https://directa.cat/user/register

http://www.cafeambllet.com/la-informacio-o-la-paguem-entre-tots-o-la-paga-la-caixa/

àmbit d'educació per ajudar en la difusió i materialització dels projectes pedagògics respectuosos:

Asesorías | MONTESSORI CANELA

http://dretadecidireneducacio.blogspot.com.es/

Si hi ha cap dubte, resto a la vostra disposició sempre que no arribi al col·lapse...

Les quanties seran acordades amb els destinataris i mai excediran dels 1500 € per projecte. La resta quedarà en dipòsit de BxC per sufragar els costos bàsics de manteniment del web i la resta d'iniciatives que creguem oportunes. A partir del moment que es formalitzin les transferències donaré de baixa els números bancaris per la qual cosa les noves aportacions se centralitzaran a l'associació i amb aquest gest quedarà definitivament tancat el tema de la caixa de resistència per obrir un nou horitzó organitzatiu més concordant amb el segle XXI...
Report Post   Citar Thanks
10 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user4632 (18/12/14), user1407 (18/12/14), user1689 (18/12/14), user183 (23/12/14), user1436 (22/12/14), user4920 (19/12/14), user31 (19/12/14), user5859 (18/12/14), user2 (23/12/14), user4918 (24/12/14)
Old 24/12/14, 19:11   #34
user119 is offline user119
Usuario
Bomber Generalitat
Data Registre: feb 2011
Posts (last year):
Subscric: 1
Agraït 0 vegades

Primer de tot agraïr als que sempre esteu al davant del carro.

Al fer el donatiu a Cafè amb llet no es podria valorar la opció de que ens publiquessin alguna notícia nostra al seu diari? Un wikileaks de bombers? O és massa tard?

Per la resta em sembla perfecte!
Report Post   Citar Thanks
Old 28/12/14, 13:07   #35
user5859 is offline user5859
Usuario
Bomber Generalitat
Data Registre: mar 2014
Posts (last year):
Subscric: 82
Agraït 188 vegades

Hola David, alguna novetat en el tema de la caixa de resistència?
Si necessites quelcom, digo i ajudarem en lo que puguem. Jo tinc a tocar a la gent de "cafe amb llet".
Salut i bona entrada d'any!!!
Report Post   Citar Thanks
Han Subscrit aquest missatge:
user59 (28/12/14)
Old 28/12/14, 18:33   #36
user59 is offline user59
Parc de Cornellà
Data Registre: may 2010
Posts (last year):
Subscric: 122
Agraït 198 vegades

Com no...gràcies Txele!!! Els ingressos que he pogut els he fet efectius ja. A la marxa de la dignitat que era un crowdfunding ho he hagut de fer des del meu compte donat que havia de fer servir targeta, però donat que fins que no assoleixin objectius no es fa efectiu el pagament, no quedarà reflectit a la caixa fins que no em descomptin els diners al meu compte. Pel que fa a Cafeambllet us transcric literalment les lletres d'Albano: "Ostres! perdona, però no estic acostumat!! Amb això podem imprimir 36.000 exemplars! Per a què et facis una idea, un diumenge El País ven 21.000. És el mateix que ven La Vanguàrdia a BCN un dissabte!." Sembla content oi??

Pel que fa als de la Directa, encara han de dir alguna cosa.

Estic en contacte amb els de la PAH per ajudar en la seva ILP i per què els diners serveixin per deslocalitzar arreu del territori la difusió i recollida de signatures

Respecte dels projectes educatius, són els més difícils de concretar donat que no estan acostumats a rebre donatius desinteressats i encara no tenen mecanismes de gestió de recursos desenvolupats. De moment romandrà a l'espera de com evolucionen els seus projectes i en què faran servir els diners...

L'ingrés a BxC està pendent de l'obtenció de nº de compte amb el NIF de l'associació que encara és provisional per un tema purament burocràtic.

Continuem endavant i bon any a tots!
Report Post   Citar Thanks
4 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user1689 (29/12/14), user4920 (12/01/15), user5859 (28/12/14), user2 (28/12/14)
Old 28/12/14, 18:38   #37
user59 is offline user59
Parc de Cornellà
Data Registre: may 2010
Posts (last year):
Subscric: 122
Agraït 198 vegades

Cita:
Originalment publicat per itboc459 View Post
Primer de tot agraïr als que sempre esteu al davant del carro.

Al fer el donatiu a Cafè amb llet no es podria valorar la opció de que ens publiquessin alguna notícia nostra al seu diari? Un wikileaks de bombers? O és massa tard?

Per la resta em sembla perfecte!
Estamos en ello...
Report Post   Citar Thanks
Old 28/12/14, 19:01   #38
user5859 is offline user5859
Usuario
Bomber Generalitat
Data Registre: mar 2014
Posts (last year):
Subscric: 82
Agraït 188 vegades

Bon a feina!! La veritat es que dona alegría veure que una altre gente sortità beneficiada de l'esforç de tants companys. Qualsevol cosa que necessitis, digo.
Report Post   Citar Thanks
Old 12/01/15, 14:06   #39
user5859 is offline user5859
Usuario
Bomber Generalitat
Data Registre: mar 2014
Posts (last year):
Subscric: 82
Agraït 188 vegades

Hola David.
Hi ha alguna informació més sobre les ajudes a altres col•lectius que s'han fet o s'estan fent des de la caixa de resistència?
Tens previst penjar algun resum en aquest foro o fer arribar la informació al parc?
Estic segur que entens que.les preguntes son per donar claretat al procés.
Salut.
Report Post   Citar Thanks
Old 12/01/15, 14:42   #40
user59 is offline user59
Parc de Cornellà
Data Registre: may 2010
Posts (last year):
Subscric: 122
Agraït 198 vegades

Evidentment Txele... No dubto de la intenció. La resposta dels col.lectius és lenta.... Avui em reuneixo amb els de la Pah que gestionen la ilp a veure a què es poden destinar els diners però hi haurà més reunions. Els d'educació també a poc a poc... La Directa no respon.... Mica en mica tot plegat... Cafeambllet molt agraits enviaran mail a tothom. Ja us el pasaré. També farem distribució de la revista en persona a set parcs de referència un a cada regió. Necessitaré voluntaris que s'encarreguin de la distribució a la resta de parcs de la seva regió. A la sud parlaré amb magatzem que fan ruta diària pels parcs a veure si volen. A la resta de regions ja direu. El mateix pels plecs de la ilp de la Pah. Repartiré 170 arreu de Catalunya. Ja direu...
Report Post   Citar Thanks
2 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user4920 (12/01/15), user5859 (12/01/15)
Respondre

Usuaris veient aquest Tema: 1 (0 usuari(s) i 1 invitat(s))
 
Eines de Tema Cercar en aquest Tema
Cercar en aquest Tema:

Cerca avançada


Català Español
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd. - Configuració horària GMT +2. Ara són les 08:04.
Page generated in 0,842 seconds with 30 queries.

Enter the remote URL in the following field:

Fetch URL Info