Fòrum Bombers
    Cerca avançada
homex > Zona Pública > COS Bombers *inactiu*
Concentració contra les privatitzacions - 15 maig - Plaça Sant Jaume
Llista d'Usuaris Nous Missatges Enllaços Chat
COS Bombers *inactiu* logo-cos
Respondre
 
Visites a aquest Tema:    1.660
Add to BookmarksAdd to Bookmarks You are not subscribed to this thread Suscriure's a aquest Tema Cercar en aquest Tema
Old 04/05/15, 23:51   #1
user201
Usuario
xdos
avatar_
Data Registre: mar 2012
Posts (last year): 0
Subscric: 0
Agraït 268 vegades
icon Concentració contra les privatitzacions - 15 maig - Plaça Sant Jaume

__attach

Els cossos de bombers sempre hem estat i estarem al servei del ciutadà. El servei que donem cada vegada es veu més afectat per les retallades pressupostàries, per les jubilacions sense entrada de nou personal i per una falta d'implicació dels nostres governants d'apostar de manera irrefutable per un cos de bombers professional i públic al més alt nivell. Totes aquestes causes estan fent que empitjori el servei que necessita una societat com la nostra.

Un dels pitjors mals que podem acabar patint els Bombers és la privatització del servei que donem al ciutadà. Un fet que ja estem patint a Catalunya com el de la privatització del servei de bombers a l'Aeroport d'Alguaire-Lleida o el de La Seu d’Urgell, la externalització de serveis com el de la vigilància de la salut i tot amb opacs i multimil.lionaris contractes amb les grans multinacionals sempre vinculades al poder.

Un servei de Bombers privatitzat implica precarietat i disminució de les condicions laborals i de la seguretat en el treball. D'altra banda, el que es veu més afectat, és, malauradament, el servei que donem a la nostre població.

Els Bombers de Catalunya estem atents als moviments que faran els nostres governants actuals i els que vindran per evitar les privatitzacions, tal i com ja han patit nombrosos cossos de Bombers de l'Estat Espanyol.

Mentre que el Govern de Catalunya amb els seus socis, presumeixen de crear noves estructures de País, venen las que ja tenen als interessos privats i de las grans corporacions empresarials.

Els serveis públics de Catalunya estan en venta!

Un dels Cossos de Bombers afectat per la privatització és el de Galícia. Els nostres companys/es de Galícia han passat en 10 anys de 30 a 8 parcs públics, veien com més de la meitat dels Bombers gallecs són empleats d'empreses privades. Un sistema que, segons els companys gallecs fa aigües per totes bandes, però que, per interessos econòmics, i mai per interessos de la ciutadania, s'afiança any rera any.

Els companys/es de Galícia es pregunten:

  • Els ciutadans volen un servei de bombers més costós i menys eficaç?
  • S'ha preguntat als ciutadans si volen contribuir al lucre de les empreses privades a costa de la seva seguretat ?
  • Volem valorar les emergències en funció només del lucre econòmic?

Nosaltres també volem fer aquestes preguntes a la ciutadania del poble català. Un servei de qualitat només es pot donar per empleats públics i des d'una gestió pública.

Els companys de Galícia el dia 15 de maig a les 11 hores es manifestaran a Santiago de Compostela i demanen la complicitat de bombers de tot l'Estat per aturar les privatitzacions.

Els sindicats dels Bombers de la Generalitat volem donar recolzament als companys gallecs des de casa nostra. Es un petit esforç per un gran greuge. Us demanem la vostra presència per manifestar als nostres governants que estem en contra de les privatitzacions dels serveis públics en general i dels cossos de bombers en particular.

Si estàs en contra de les privatitzacions en vine el dia 15 de maig a la Plaça Sant Jaume de Barcelona a les 11 hores.

Bombers en contra de les privatitzacions

Atentament,
Els teus delegats sindicals



__attach

Editat per Pablo Castro en 05/05/15 a les 00:21. Mogut per Pablo Castro">12/07/15; 23:09 at user2 des de [ARG:5 UNDEFINED]
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
6 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user59 (18/05/15), user1689 (05/05/15), user2430 (13/05/15), user269 (07/05/15), user6630 (09/05/15), user5848 (11/05/15)
Respondre

Usuaris veient aquest Tema: 1 (0 usuari(s) i 1 invitat(s))
 


Català Español
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. - The current timezone is 'Europe/Madrid'. The time now is 03:56.
Page generated in 0,102 seconds with 28 queries.

Enter the remote URL in the following field:

Fetch URL Info ajax-loader
left right