Fòrum Bombers
    Cerca avançada
homex > Zona Pública > COS Bombers *inactiu*
Carta Oberta als Bombers Voluntaris
Llista d'Usuaris Nous Missatges Enllaços Chat
COS Bombers *inactiu* logo-cos
Respondre
 
Visites a aquest Tema:    1.613
Add to BookmarksAdd to Bookmarks You are not subscribed to this thread Suscriure's a aquest Tema Cercar en aquest Tema
Old 11/03/14, 16:43   #1
user100
Usuario
Bomber Generalitat
xuno
noavatar
Data Registre: jun 2010
Posts (last year): 0
Subscric: 0
Agraït 5 vegades
icon Carta Oberta als Bombers Voluntaris

El col·lectiu de bombers de la Generalitat està en un moment de mobilitzacions lluitant pels seus drets bàsics i fonamentals que tants anys han costat d’ adquirir.


Els bombers de la Generalitat tenim poques maneres de lluitar per defensar els nostres drets i els dels ciutadans. Una d’elles és NO fer hores extres per demostrar que el servei es troba en una situació de precarietat de personal.
Si els bombers Voluntaris accedeixen a realitzar tasques que els bombers professionals deixen de fer en senyal de lluita, estan seguint “el joc” a l’administració.


Per això demanem al cos de Voluntaris de la Generalitat que respectin les nostres decisions en les mobilitzacions de no fer cap tipus d’hora extra i que no facin accions que vagin directament en contra les nostres reivindicacions.


Els Bombers de la Generalitat reclamem als Voluntaris, COMPANYERISME, ja que hi ha companys voluntaris que estan cobrin les mancances estructurals del servei entre altres activitats.


L’època de lluita ens afecta a tots, tan a professionals com a voluntaris, ja que els beneficis que es trauran seran comuns, com per exemple la convocatòria de noves oposicions, millora de material i un millor servei pel ciutadà, entre molts d’altres.


Si volem un cos de Bombers digne, ara ens toca a les dues parts caminar en la mateixa direcció. Això vol dir: manifestar-nos, fer escraches diaris, renunciar a fer hores, renunciar a fer qualsevol activitat que no sigui imprescindible per atendre un servei, etc. Hem d’actuar com un sol cos per defensar els interessos comuns.


Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya: Us demanem la vostra ajuda i la vostra col·laboració.


Explicada la gran influència en la lluita que pot tenir la actuació dels bombers Voluntaris, desitgem que comprengueu que defensem legítimament els nostres interessos i els dels ciutadans. És per això que no volem tenir situacions desagradables i indesitjables, als serveis o als parcs i no volem perdre el COMPANYERISME envers companys de feina. Que el món de bombers és molt petit i ens coneixem tots.


Per això, demanem a tots els companys Voluntaris de bombers de la Generalitat que es trobin amb aquesta situació res més i res menys que COMPANYERISME i que participin de la nostra lluita.


Gràcies companys!

Mogut per Pablo Castro">12/07/15; 23:09 at user2 des de [ARG:5 UNDEFINED]
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Respondre

tag Etiquetes
bombers, companyerisme, voluntaris

Usuaris veient aquest Tema: 1 (0 usuari(s) i 1 invitat(s))
 


Català Español
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. - The current timezone is 'Europe/Madrid'. The time now is 04:10.
Page generated in 0,113 seconds with 23 queries.

Enter the remote URL in the following field:

Fetch URL Info ajax-loader
left right