Fòrum Bombers
    Cerca avançada
homex > Zona Pública > Altra Activitat Sindical
Bombers i el 27S
Llista d'Usuaris Nous Missatges Enllaços Chat
Altra Activitat Sindical sindicats
Respondre
 
Visites a aquest Tema:    1.938
Add to BookmarksAdd to Bookmarks You are not subscribed to this thread Suscriure's a aquest Tema Cercar en aquest Tema
Old 20/09/15, 10:39   #1
user201
Usuario
xdos
avatar_
Data Registre: mar 2012
Posts (last year): 0
Subscric: 0
Agraït 268 vegades
icon Bombers i el 27S

MANIFEST D’UN BOMBER DE CATALUNYA LA INDEPENDÈNCIA DE MAS i JUNQUERAS, GARANTIA DEL MANTENIMENT DE LA PRECARITZACIÓ I FUTURA PRIVATITZACIÓ DEL SERVEI D’EMERGÈNCIES

Nosaltres, bombers que treballem a la Generalitat de Catalunya, a l'Ajuntament de Barcelona, a AENA i bombers privats d'empresa, hauríem de fer una crida al poble català de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre de 2015, ja que en la nostra condició de ciutadans i de bombers patim una doble discriminació que només finalitzarà si aconseguim acabar amb les elits de poder que han viscut durant 30 anys en connivència en Catalunya i Espanya..
Com a ciutadans, la mala gestió econòmica i la poca inversió per part del govern Espanyol i Català ens condemna a malviure amb una pèssima infraestructura ferroviària i una xarxa viària obsoleta i plena de peatges. La privatització i espoli de la xarxa de salut amb una legislació sanitària abocada als interessos privats i a les grans corporacions de les famílies Catalanes afincades al poder, fa que patim una sanitat col•lapsada i en estat precari.
http://www.cafeambllet.com/press/?p=17269

Les constants ingerencies, retallades i la fuita incessant de recursos cap a un model privat confessional y sectari, posen en perill la cohesió social, la igualtat d'oportunitats i la qualitat educativa.
http://diarieducacio.cat/la-generalitat-destina-25-milions-deuros-a-lany-a-les-16-escoles-de-lopus-dei/

En els darrers anys el govern espanyol amb la complicitat del català s'ha dedicat a rescatar bancs amb el diners de tots, convertint en deute públic el deute privat.
Aquest deute que el senyor Junqueres va anunciar en la seva campanya electoral del 2012 que era il•legítim, va ser legitimat amb la coalició de CIU i ERC amb els pressupostos mes antisocials de la historia de la democràcia a Catalunya i Espanya. Uns pressupostos que els bombers varem patir de forma particular.
Com a bombers hem patit un menyspreu sense límits. Mai s’havia viscut una situació d’intrusisme professional i de precarietat tan elevat. https://drive.google.com/file/d/0B3gsRSWjNUo1bzZ2MnItUGlNdVk/view

Mentre els parcs professionals agonitzen de recursos el senyor Junqueres es dedica a oferir nous parcs de bombers Voluntaris i noves promocions per aquests. Aquest es el seu model de futur. http://www.lavanguardia.com/politica/20150724/54433582802/sant-vicenc-dels-horts-tindra-un-nou-parc-de-bombers-voluntaris.html
Mentre es reclamen competències, van privatitzant d’unes com l’Aeroport d’Alguaire i deixen morir d’altres com es el salvament marítim , aquàtic i de muntanya. http://fspugt.org/bombers/?p=530

El model de seguretat de futur que porten en el seu programa es un model com el que hem viscut aquest 30 anys. Un model de seguretat policial, relegant les emergències a un segon pla on el model mixt i privat va fagocitant i parasitant en els serveis públics.
I ara ens volen fer creure que han canviat, que amb la seva independència tot canviarà, que de ultraliberal passarà a llibertari, que de Catòlic conservador a laic revolucionari, que de regalar pròrrogues en concessions multimilionàries a Abertis anirem a Ïtaca sense pagar peatges.
http://forumcivic.cat/peatges-novullpagar-la-veritat-sobre-les-autopistes-de-ciu-abertis/
Que d’enriquir a les grans multinacionals amb sospitosos contractes multimilionaris (Acciona, Abertis, Indra, FCC, etc) passarem a viure en la autarquia.
Ens volen fer creure que el fi justifica els mitjans, però el seu fi , es un parany i no es el nostre.

També volen la independència per poder tapar la corrupció i disposar d’impunitat, de noves eines millor control i major capacitat d’expoli social. Tapar-se les vergonyes. Es espectacular la similitud entre els casos de corrupció del PP i de CIU, sense deixar de banda la època de major nepotisme que hem viscut a Catalunya durant el Govern tripartit i la conselleria de Governació capitanejada per els “capos” d’ERC, algú ja a la presó.

Com a bombers, no podem oblidar-nos de tots els greuges patits, ens hem d'adequar als temps actuals i necessitem un nou model d’emergències de qualitat transversal i defensat per servidors públics al servei de la societat i no dels interessos privats.
Per tal de donar una millor resposta davant qualsevol emergència, ens cal un augment de personal,una carrera professional i disposar de material i equips nous de darrera generació, i tot això només serà possible en una Catalunya independent de tots aquells que mentre retallaven al poble se’n enriquien i enriquien als poderosos, dels que demanaven a Madrid el que ens negaven a Catalunya,de tots aquells que ens donaven amb l’esquerra el que ens treien per la dreta, dels que batien records en desnonaments. http://www.publico.es/espana/nuevo-record-desahucios-526-diarios.html
Dels que deixaven la llei de dependència sense recursos, dels que pactaven la reforma laboral a Madrid i augmentaven la nostra jornada a Catalunya. Dels que dictaven lleis socials de cara a l’aparador sense dotar-les de recursos. Dels que van ser capaços de dir que el servei de bombers no era un servei públic essencial generant un dèficit de personal insuperable per la restes del nostres dies.
Cal independitzar-se de la troica, de les primes de risc, del TIIP, de la insolidaritat dels pobles, del desequilibri social, de la especulació global, de la vella i conservadora Europa.


Perque els nostres impostos siguin gestionats des de la justícia i no siguin dilapidats per una monarquia, per una partitocracia o per les 400 famílies, no necessitem la complicitat dels que van provocar tot axó, sinó la dels pobles que lluiten per una dignitat abans que per una identitat, dels que necessiten un sostre abans que un estat, i dels que busquen un abric abans que una bandera, siguin d’on siguin i vinguin d’on vinguin.
És per tot això, que pel 27 de setembre, hem de fer una crida a votar les candidatures d’esquerres que no tinguin en les seves llistes cap responsable ni còmplice del espoli social que hem patit , aquesta serà la única garantia de solvència i futur per al nostres fills.
Volem una altre independència, per fer que visquin millor els que mes ho necessiten i no els de sempre. Per poder oferir un servei públic de qualitat al serveis dels mes desfavorits. En definitiva per construir una societat mes justa.

Antonio del Rio González
attachment 2748

Editat per Pablo Castro en 22/09/15 a les 17:49. Mogut per Pablo Castro">22/09/15; 18:13 at user2 des de [ARG:5 UNDEFINED]
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
2 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user1689 (24/09/15), user2 (22/09/15)
Respondre

Usuaris veient aquest Tema: 1 (0 usuari(s) i 1 invitat(s))
 


Català Español
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. - The current timezone is 'Europe/Madrid'. The time now is 17:50.
Page generated in 0,135 seconds with 30 queries.

Enter the remote URL in the following field:

Fetch URL Info ajax-loader
left right