Fòrum Bombers
    Cerca avançada
homex > Zona Pública > COS Bombers *inactiu*
Acta reunió de Reus 05/12/2013
COS Bombers *inactiu* logo-cos
Respondre
 
Visites a aquest Tema:    1.513
Add to BookmarksAdd to Bookmarks You are not subscribed to this thread Suscriure's a aquest Tema Cercar en aquest Tema
Old 07/12/13, 22:22   #1
user201
Usuario
xdos
avatar_
Data Registre: mar 2012
Posts (last year): 0
Subscric: 0
Agraït 268 vegades
icon Acta reunió de Reus 05/12/2013

............
Cita:
ACTA DE LA REUNIÓ DEL COMITÈ DE BOMBERS DEL PARC DE REUS (5/12/2013)

La reunió comença a 10:15 amb la presència dels bombers de torn més una desena de persones fora de torn (uns 20 de 60 possibles). L'objectiu de la reunió és posar-nos al dia dels últims “moviments” ocorreguts i debatre quines són les opcions futures. Temes tractats:

1.- Realització d'una nova aportació a la caixa de resistència del parc.
Des del parc aquest mes s'ha de fer una nova aportació de diners a la caixa comuna de Catalunya. A la caixa de Reus no hi ha prou diners i es proposa fer una nova aportació de 5€ per persona durant aquest mes de desembre.

2.(*)- Relleu del representant del Comitè del parc de Reus.
El nostre actual representant (en Jordi Gasset) proposa que es presenti algú per a rellevar-lo en les tasques de coordinació del comitè del parc. D'entre els presents no es presenta ningú voluntari i es tornarà a proposar a la propera reunió.
En idèntica situació es troba el relleu de la persona que representa la regió al Comitè de Bombers en Lluita (la bombera Laura del parc de Montblanc) i tampoc hi ha voluntaris pel relleu.

3.- Repàs de les últimes reunions de la Mesa de Negociació pels nous acords.
3.1.- Es valora com a positiu el fet que s'accepti fer el concurs de trasllats pendent per a bombers i la promoció a bomber de 1a.
3.2.- S'expressa la clara negativa d'acceptar l'entrada d'interins i s'aposta per a buscar un compromís documentat de creació de places de funcionari pel 2015.
3.3.- Respecte a la realització de 4 guàrdies més de 24h i 3 de 10h, s'expressa una triple condició per acceptar-ho:
• Que sigui facultatiu: que tots ho hàgim de fer però amb dret de renúncia.
• Que no quedi inclòs com a jornada laboral: que es comptabilitzin com hores extres.
• Que es subordina l'acceptació de fer més hores a l'acceptació de la realització del concurs de trasllats, de la promoció a bomber/a de 1a, i als del 3.3.

4.- Durant el període 9 a 20 de desembre es farà mitjançant el WEDECIDE la votació dels punts que considerem com a irrenunciables a la mesa de negociació. És important que utilitzem al màxim aquesta eina. S'expressa que també servirà per definir quin és el nivell real d'implicació dels bombers a la negociació.

5.- Proposta de delegació de les negociacions a personal especialitzat:
Es proposa que les negociacions amb la Direcció General siguin delegades o assessorades per un gabinet d'advocats especialitzat en el tema ja que assumim que hi ha molts aspectes de les negociacions (de tipus, legal, administratiu, econòmic...) que escapen al nostre àmbit de coneixement.

6.-Reflexió de reduir les possibles confrontacions entre bombers.
Es fa notar que hi ha diversos debats (fer hores extres, fer MD, fer de formador...) que causen confrontació entre nosaltres. S'expressa que seria bo baixar el nivell de tensió i focalitzar-lo cap a l'origen real dels conflictes, com puguin ser els responsables concrets, moltes vegades des de dintre del col·lectiu, que proposen les reformes amb què estem en desacord i/o els responsables d'aplicar-les (tècnics, caps de regió, responsables de la DG...).
(*)Amb posterioritat a l'assemblea el company David Ropero manifesta la seva voluntat d'assumir la representació del parc a partir del proper mes, i de mutu acord proposem que en Jordi Gasset continuï amb les tasques relacionades amb la caixa de resistència, recollida mitjançant els responsables de torn de diners, i ingressos a la caixa general i d'aquesta manera anar delegant funcions.
Parc de Bombers de Reus, a 5 de desembre del 2013.

Mogut per Pablo Castro">12/07/15; 23:09 at user2 des de [ARG:5 UNDEFINED]
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Respondre

Usuaris veient aquest Tema: 1 (0 usuari(s) i 1 invitat(s))
 
Eines de Tema Cercar en aquest Tema
Cercar en aquest Tema:

Cerca avançada


Català Español
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. - The current timezone is 'Europe/Madrid'. The time now is 02:11.
Page generated in 0,122 seconds with 23 queries.

Enter the remote URL in the following field:

Fetch URL Info ajax-loader
left right