Fòrum Bombers
    Cerca avançada
homex > Zona Pública > Nous Processos Selectius
Reunió 28 juliol DGPEIS - Sindicats
Llista d'Usuaris Nous Missatges Enllaços Chat
Nous Processos Selectius oposicions
Respondre
 
Visites a aquest Tema:    2.499
Add to BookmarksAdd to Bookmarks You are not subscribed to this thread Suscriure's a aquest Tema Cercar en aquest Tema
Old 06/08/15, 19:05   #1
user201
Usuario
xdos
avatar_
Data Registre: mar 2012
Posts (last year): 0
Subscric: 0
Agraït 268 vegades
icon Reunió 28 juliol DGPEIS - Sindicats

la reunió comença parlant sobre l'estat del concurs de trasllat de bombers. Presentats al concurs 29 bombers de l'escala bàsica i 570 bombers de primera. Estaven obligats a concursar 24 de la bàsica i 272 de primera.

...


Arxius Adjunts
File Type: pdf reunió-sindicats-28-juliol.pdf (330,2 KB)



.............

Editat per Pablo Castro en 14/08/15 a les 19:31.
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
2 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user1689 (10/08/15), user70 (17/08/15)
Old 17/08/15, 18:55   #2
user70
Parc de Sant Boi
Bomber Generalitat
xuno
noavatar
Data Registre: may 2010
Posts (last year): 0
Subscric: 121
Agraït 12 vegades
icon oficio

Interesante ver como los 3 sindicatos proponen 'su prueba de oficio', mientras la DG no.. en fin.

Toda la formación en la escuela! Hay q luchar por una escuela de calidad y si hace falta que se alargue en el tiempo pues se alarga. No al revés

En unos años pediran el Grado medio(pagado x cada aspirante) y el oficio(si lo tienes bien y sino a pagar otra vez). Para que escuela? la formación continua tambien se puede externalizar enfadadoenfadado
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
2 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user5050 (18/08/15), user2 (17/08/15)
Old 31/08/15, 23:55   #3
user5479
Usuario
xuno
noavatar
Data Registre: nov 2013
Posts (last year): 0
Subscric: 0
Agraït 14 vegades
icon Al documento le falta la última hoja.

Al documento le faltaba una hoja, aunque no quedaba gran cosa. El que le hizo las fotos al escrito en mi parque se dejó un flash por hacer. También podía haber preguntado para colgar mi resumen, pero bien enviado sea. Y no es por no informar, pero estaba todo muy verde en esa reunión. Al tener propuestas concretas en la comisión de trabajo al respecto sería mejor.

Editat per Carles Casas en 01/09/15 a les 00:04.
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
Old 01/09/15, 00:31   #4
user5479
Usuario
xuno
noavatar
Data Registre: nov 2013
Posts (last year): 0
Subscric: 0
Agraït 14 vegades
icon

RESUM REUNIÓ AMB CONSELLER D’INTERIOR

ASSUMPTE: Primer contacte amb agents socials i nova conselleria. Remetre problemàtica del Cos de Bombers.
DIA: 05/08/2015
ASSISTENTS:
ADMINISTRACIÓ: Jordi Jané (Conseller), César Puig (Secretari General) , un membre del Gabinetdel Secretari?, Ramón Parés i Decret (Director General).
SINDICATS: CATAC, J. Carles Cerdan, Josep Carles Ruiz, UGT, Antonio del Rio, Victor Fernández, CSIF, Titos, Carles Segura, CCOO, Oscar Calaf, J. Carles Casas.

ASSUMPTES TRACTATS
La reunió comença amb una exposició per part del Conseller de la seva visió del Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, incidint en la seva alta professionalitat, la valoració per part de la ciutadania i la seva personal, considerant-nos un dels millor cossos de bombers del món.

Després comenta les mancances de personal que patim, així com les mancances materials. Planteja el gran esforç que han fet per la convocatòria de places i que mostra la voluntat del Govern d’afrontar la manca de bombers.

Valora constantment el treball fet per el Director i el seu equip, que ha hagut de gestionar el Cos en una situació de dificultat econòmica important. Que aquest equip, li consta, que sempre ha traslladat la necessitat de personal i material del Cos de Bombers.

Deixa ben clar que, de cap manera, hi ha cap pretensió de privatitzar el Cos de Bombers. Que li sobta que li preguntin sobre aquest tema quan mai han mostrat aquest interès. Que el Cos de Bombers és un cos de primer ordre en les emergències i que sempre ha de ser un servei públic.
Vol renovar material d’intervenció, dotar de vehicles 4X4, renovar camions, donar epi’s nous....fer més convocatòries de bombers, engegar ràpidament convocatòria de caporals, sergents, oficials....sots-inspectors, inspectors. Concretar i limitar les competències en emergències d’altres cossos, Adf’s, mossos, agents rurals, donant clara hegemonia al Cos de Bombers de la Generalitat. Nosaltres som els que hem de manar, coordinar, gestionar, les emergències. I més, molt més.....

Bé...una bona ensabonada.

Intervé el Director, Ramón Parés, i continua l’elogi cap al Cos de Bombers, i defensa, el que sota el seu criteri va ser una necessitat, el Decret 74/2014. Comenta que sempre ha demanat increment de dotacions, material per al Cos, etc.. Comenta la possibilitat de revisar el Decret d’horaris, però deixa ben clar que no el pensa retirar i que no es mouran per res en la seva manera de treballar, ja que és la correcta. Que amb els recursos que han tingut han fet el que han pogut. Que ha sigut una posició defensiva més que expansiva, tot i que s’ hem retirat, per exemple, dels aeroports, no descartant recuperar en el futur, i inclús ampliant competències, com és en l’àmbit marítim, si arriben a bon port, les negociacions amb l’Estat. Aquí s’obre un camp de treball important.

Seguidament, fem una intervenció per sindicat on exposem totes les demandes i reclamacions de la part social, exposant la visió de la situació del Cos de Bombers. CATAC exposa la trajectòria d’imposicions de l’actual Direcció, acusant directament al director de manca de relacions humanes, des de CCOO deixem patent la gran necessitat de personal al Cos i de recuperar diàleg, ordre legislatiu i motivació al personal, UGT exposa el límit de precarietat en que ha arribat el Cos, i la gran necessitat de fer un canvi de rumb, CSIF transmet la situació d’irregularitats i arbitrarietats constants en l’actuació de la Direcció i la manca d’una millor gestió.

Cada sindicat fa una exposició ampliada de la situació, i, en definitiva, tots coincidim en els aspectes exposats, manca de personal, manca de material, problemes amb els epi’s, vehicles envellits, arbitrarietat en les decisions, discriminació com a funcionaris. Manca de negociació, imposicions constants, desmotivació del personal....


El Conseller respon amb unes línies concretes d’actuació.
1.- Convocatòria imminent.
2.- Resolució d’emergència. Per fer compra massiva de material necessari, evitant dilacions burocràtiques. Ja s’ha comprat manegues, roba, guants...en alguns casos tot l’estoc dels magatzems.

El Secretari General, ens exposa com funciona la resolució esmentada i sobre quines partides de material.

El Conseller torna a insistir en tota aquesta bona voluntat de millora, que està al càrrec al 100%, com si hagués d’estar sempre, encara que tots sabem la possibilitat que hi sigui dos mesos.
També diu que ja que ells faran tot aquest esforç, demana que la part social ho valori, i així ho transmeti al col·lectiu, de tal manera, que no comencem a criticar que no hi ha prou amb aquestes mesures, i que garantim pau social. Ho vol a canvi del que dona.

Se li transmet, que ja que toca la necessitat de personal i les mancances de material, un gest motivador del personal i per demostrar aquesta bona voluntat, seria, donar solució immediata, ja que és de fàcil gestió, als desplaçament fora de parc d’adscripció dels bombers. Se li explica la situació del tema, en el sentit que una regulació contemplada als acords 2006/2008, no tinguda en compte en el Decret 74/2014, i que per tant, es troba en un buit legal, es troba amb una interpretació de l’Administració de desplaçament il·limitats, produint clares discriminacions i abús.

Prenen nota amb interès, però ràpidament intervé el Director dient que mentre duri la vaga no es pot entrar al tema i que és un assumpte per treballar en Acords Generals.
S’ els hi diu que en el seu dia es va entrar per registre sol·licitud de negociació al respecte i que no s’ha contestat. El secretari respon que estudiaran el tema.

El Conseller finalitza amb una conclusió, vol buscar solucions amb complicitat i respecte mutu. Paraules literals.
Report Post   Citar thumbs_up_ Thanks
5 usuaris Subscriuen aquest missatge.
user1689 (02/09/15), user5050 (01/09/15), user2 (01/09/15), user4114 (01/09/15), user70 (18/09/15)
Respondre

tag Etiquetes
procesos selectivos

Usuaris veient aquest Tema: 1 (0 usuari(s) i 1 invitat(s))
 


Català Español
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. - The current timezone is 'Europe/Madrid'. The time now is 01:08.
Page generated in 0,124 seconds with 27 queries.

Enter the remote URL in the following field:

Fetch URL Info ajax-loader
left right